Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

 

 

Afyonkarahisar halkının 31 Mart günü sandıklara giderek oy verirken liyakata ve ehil olana oy vereceklerini belirten MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, yerel seçim çalışmaları sürecinde MHP teşkilatı olarak tek yumruk ve tek çatı altında örnek gösterilecek bir çalışmaya imza attıklarını ifade etti.

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il başkanlığının düzenlemiş olduğu haftalık basın toplantısına İl Başkanı Mehmet Kocacan, Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal, MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya ile çok sayıda partililer katıldı. Seçim sürecini değerlendiren MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, 3,5 ay boyunca teşkilat olarak saha da olduklarını belirterek hak edenin kazandığı bir seçim olmasını diledi. Kocacan, “3,5 aydır seçim çalışmaları çerçevesinde saha önemli çalışmalar yaptık. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize en iyi sunmak, en güzelini sunmak ve en başarılı bir şekilde temsilde de bulunmak amacıyla adaylarımız gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalıştılar. Bu süre zarfında sıkmadık el, açmadık kapı, girmedik gönül bırakmadılar. Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayımız Fatih Çetinkaya kardeşimiz işin ehlidir, liyakatlidir, samimi ve donanımlıdır. Afyonkarahisar halkımızın MHP’ye oy vererek Fatih Çetinkaya’ya destek vermelerini istiyorum. Afyonkarahisar’ın önümüzdeki 5 yılın heba olmasını istemiyoruz. Bu seçim sürecinde seviyeli bir siyasi anlayışımızla hiç kimseyi örselemeden, ötelemeden bu sürece girdik. Her türlü seçim hazırlığımızı tamamladık. Türkiye genelinde ve ilimizde seçimin mutluluk, esenlik ve hayırlar getirmesini temenni eder. Hak edenin kazanacağı bir seçim olmasını temenni ederiz” dedi.

 

 

 

ÇETİNKAYA, “5 YILDIR HALKIMIZIN ARASINDAYIM”

 

Afyonkarahisar halkının 31 Mart günü sandıklara giderek oy verirken liyakata ve ehliyete oy vereceklerini belirten MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, “Yoğun bir seçim temposunun arkasından son günlere girdik. 31 Mart günü Afyonkarahisar hemşehrilerimiz, Afyonkarahisar’ın önümüzdeki 5 yılıyla alakalı kaderini de tayin etmiş olacak. Yine MHP’nin bir mensubu ve 2014 yılında da belediye başkan adayı olarak ben 5 yıldır sahalardayım, esnafımızın vatandaşımızın içerisindeyim. Yerel yönetim anlamında biz 5 yıldır bu sahalardayız. 31 Mart günü vatandaşlarımız Afyonkarahisar’da neye değer verdiğini gösterecek. Ajitasyona ve ağlamaya mı değer veriyor, ehliyete ve liyakata mı değer veriyor. Samimiyete, doğru olanı mı değer veriyor. Pazar akşamı göreceğiz. 5 yıldır bu işi azmetmiş, sürekli bu iş üzerinde çalışmış hem okullu hem mektepli olarak sürekli Afyonkarahsar’ın içinde olan, seçimi kaybetse de Afyonkarahisar içinde olan, kazansa da Afyonkarahisar’da olacak olan seçimi kaybetse de belediyecilik yapacak olan ehil ellere mi işi emanet edecek bunu inşallah Pazar akşamı beraber göreceğiz” diye konuştu.

 

 

“MHP TEŞKİLATI OLARAK TEK YUMRUK OLDUK”

Yerel seçim çalışmaları sürecinde MHP teşkilatı olarak tek yumruk ve tek çatı altında örnek gösterilecek bir çalışmaya imza attıklarını da vurgulayan Çetinkaya, “Biz teşkilat olarak 31 Mart akşamının zaferini şimdiden gördük, inandık, iman ettik” dedi. Çetinkaya, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu seçimlerde diğer siyasi partilerden farkını tüm Afyonkarahisar halkı görmüştür. Başta milletvekilimiz Mehmet Taytak ağabeyimiz olmak üzere il teşkilatıyla, ilçe teşkilatıyla, ülkü ocakları teşkilatıyla, kadın kollarıyla belediye ve il genel meclis adaylarıyla birlikte yani gönül vermiş dava arkadaşlarımızla beraber tek yumruk, tek çatı altında örnek bir

çalışma sergilemiştir. Bu nokta da ben tüm teşkilatıma minnettarlığımı iletmek istiyorum. Gerçekten rakiplerimizin kıskanacağı, gözünü dolduran ve aslında da seçimin neticesini belirleyen en büyük unsurlardan bir tanesi bu birlik ve beraberlik içerisinde herkesin çalışmasıdır. Özellikle bu hafta itibariyle karasız seçmenlerimizin yoğun bir şekilde karar verdiğini görüyoruz. Bu kararı verirken insanlarımızın ben özellikle dokunabileceği aday aradıklarını fark ediyorum. Konuştuklarının hayal mi hamaset mi gerçek mi olduğunu ayırt ettiklerini fark ediyorum. Yani milletimiz dokunabileceği, umut satmayan, hamaset yapmayan ve samimi bir duruşa oy veriyor. Ve bu rüzgâr çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Biz teşkilat olarak 31 Mart akşamının zaferini şimdiden gördük, inandık, iman ettik. Seçimlerin ülke genelinde olduğu gibi ilimizde de hayırlar sonuçlar getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.