ÇETİNKAYA “AFYONKARAHİSAR’I VATANDAŞLARLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler



 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, “önce insan” anlayışıyla hayal ettiği Afyonkarahisar’ı yine Afyonkarahisarlı vatandaşlarla elbirliğiyle kuracağını belirterek, “Amacımız laf değil, iş üretmek” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Kent Bilimci Fatih Çetinkaya, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sabah erken saatlerde esnaf ziyaretinde bulunan Çetinkaya, öğleden sonra ise seçim bürosunda kendisini ziyaret eden vatandaşlarla bir araya geliyor.

Çalışmaları kapsamında Evim Yapı, Gürsu Ticareti ziyaret ederek esnafı dinleyen MHP Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, “önce insan” anlayışıyla hayal ettiği Afyonkarahisar’ı yine Afyonkarahisarlı vatandaşlarla elbirliğiyle kuracağını söyledi.

“LAF DEĞİL İŞ ÜRETECEĞİZ”

“Amacımız laf değil, iş üretmek” diyen Çetinkaya, “Artık siyasetçi konuşup vatandaşımız dinlemeyecek ben buna karşıyım. Vatandaş konuşacak siyasetçi çözüm üretecek. Bu güne kadar laf üreten siyasetçiler gördük artık sistem bizimle değişiyor laf değil iş üretilecek” dedi.

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”

Toplumun her kesimiyle bir araya geldiklerini kaydeden Çetinkaya, " Ben değil, biz olarak bir araya geliyoruz. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımız sorunlarını aktarıyorlar. Biz sorunları dinliyor ve not alıyoruz. Ancak bu sorunları dinlemek not almak yeterli değil. Sorunların çözümünü ön getiren projeleri vatandaşlarımıza aktarıp projelerimizi de istişare etme fırsatı buluyoruz” şeklinde konuştu.

Duayen Turizm sahibi Murat Sara ve Ataköy semti sakinlerinden Yücel Özdemir ise Çetinkaya’yı ziyaret ederek adaylığının hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatih Çetinkaya, esnafın ve vatandaşların samimi ve sıcak ilgisinden son derece mutlu olduğunu söyleyerek,  “Vatandaşlarımızın bize gösterdiği teveccüh, sıcaklık, samimiyet ve kararlılığa layık olmak için gece-gündüz çalışacağız” dedi.