Girdiği dükkanda şarj olması için bırakılan cep telefonunu iste böyle çaldı

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

 Afyonkarahisar'da alışveriş için bir iş yerine giren şahıs, dükkanda şarj edilen cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Yaşanan hırsızlık ani ise güvenlik kameraları tarafından anbean görüntülendi.  

  Olay, Dumlupunar Mahallesi, Milli Birlik Caddesi üzerindeki bir iş hanında faaliyet gösteren tütün ürünleri satan iş yerinde meydana geldi. Hırsızlık anbean güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındığı olayın su şekilde gerçekleştiği görülüyor:

  Satış görevlisinin dükkan dışında olduğunu gören hırsızlık zanlısı girdiği dükkanda önce kısa sure etrafı kolaçan ediyor. Dükkanın boş olduğunu gören şahıs daha sonra üzerinde terazinin olduğu masanın üstünde şarjda bir cep telefonunun olduğunu görüyor. Bir kez daha çevreye göz gezdiren şahıs daha sonra cep telefonun alıp şarj kablosundan çıkararak cebine koyuyor. Hırsızlık şüphelisi ardından hızlıca dükkandan çıkarak gözlerden kayboluyor.

  Çalınan cep telefonunun, hırsızlık olayının gerçekleştiği iş yerinin karşısındaki bir mağazada satış görevlisi olarak çalışan Damla A., isimli kadına ait olduğu belirtildi.

  Olayın ardından iş yeri çalışanlarının ihbarı ile dükkana gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek hırsızlık şüphelisinin yakalanması için soruşturma başlattı.