Eğitim Bir-Sen Çay İlçe Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi . rn Düzenlenen yemeğe Çay İlçe ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Eğitim Bir-Sen Çay İlçe Temsilciliğimizin düzenlemiş olduğu birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği hafta sonu yoğun bir katılımla gerçekleştirildi .
Düzenlenen yemeğe Çay İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Mevlüt ÇINAR, Şube Başkanı Abdullah ÇELİK, Şube Yönetimi, Çay İlçe Temsilciliği Yöneticileri, bazı ilçe temsilcilerimiz ve üyelerimiz katıldı.
Yemekteki açılış konuşmasında disiplinli çalışma sonucunda Çay İlçemizde en büyük eğitim sendikası olduklarını dile getiren Mustafa KOÇAK, Sendikamızın toplu sözleşmede elde etmiş olduğu kazanımları dile getirdi. İlçe Milli Eğitim Md.Vekili Mevlüt ÇINAR’ ın selamlama konuşmasından sonra açıklamalarda bulunan Şube Başkanımız Abdullah ÇELİK: Afyon’da 3500’ e , Türkiye’ de de 250.000’ e yaklaşan üye sayımızla yetkili ve en büyük eğitim sendikası olduğumuzu, daha da önemlisinin “etkili bir sendika” olduğumuzu dile getirdi. Bazı sendikaların sendikacılık anlayışının Memur-Sen ile mücadele ederek sendikacılık yapmak olduğunu, bizimse hizmet sendikacılığı yanında sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek Samsun’ daki sel zedelerden, Van’ daki depremzedelere kadar birçok kesime yardıma koşan bir anlayışa sahip olduğumuzu söyledi. Çelik: Sendikacılıkta kazanımların belli bir süreçte sağlanabildiğini, sorunların sihirli değnekle çözülmediğini ifade ederek dile getirilen her konunun takipçisi olduğumuzu ve neticelenene kadar da mücadele edeceklerini söyledi.
Yemek başarılı ve özverili çalışmaların devamı dilekleriyle sona erdi.