Çay İlçe Belediye Başkanı Hüseyin ÇAĞRI’dan Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN’ a makamında bir ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette Emirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Vahit ÜNVER ve Çay Belediye Meclis Üyesi Ahmet GEZER’ de yer aldı.

 

Başkan Kargın ile çeşitli temaslarda ve istişarelerde bulunan Başkan Hüseyin Çağrı, çeşitli projeler hakkında Başkan Kargın ile beraber fikir alışverişinde bulundu. Kendisine gösterdiği misafirperverlikten dolayı Başkan Kargın’a teşekkür eden Başkan Çağrı, Emirdağ Belediye Başkanlığı’nın yapmış olduğu çalışmaları hakkında da bilgi aldı.

 

Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Başkan Hüseyin ÇAĞRI ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet GEZER’e teşekkürlerini ileten Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar KARGIN , ‘’Çay Belediye Başkanımız Hüseyin ÇAĞRI ’nın ziyaretinden memnun olduk. Aynı zamanda Emirdağ ve Çay ilçelerimizde göreve geldiğimizden bu yana kendisiyle aramızda özel bir dostluk oluşmuştur. Güzel bir ziyaret oldu. Yapacağımız hizmetlerde birlik ve beraberlik içerisinde karşılıklı fikir alış-verişinde bulunarak çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.’’dedi.

 

Ziyaretin ardından kendilerini yemeğe davet eden Başkan Kargın, istişarelerini burada devam ettirdi.