Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ve partililerle birlikte esnafı ve pazar yerini ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

 

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, ilçe, belde ve köylerde vatandaşları dinlemeye devam ediyor. Köksal, “Sinanpaşa İlçemizde de ülkemizin genel bir tablosunu gördük. Esnaf, tüccar, iş insanı ve sanayici vergi yükü altındalar. Çarşı pazarda tat yok. Dükkânlar ele güne ayıp olmasın diye açılıyor. Vatandaş, cebindeki parayla kendisine vaat edileni kıyaslıyor ve gerçeği görüyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, beraberinde CHP Sinanpaşa İlçe Başkanı Ahmet Demir ve partililerle birlikte esnafı ve pazar yerini ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi.

ÇİFTÇİ EKİM YAPMAK İSTEMİYOR, ÜLKEMİZİN BEREKETLİ TOPRAKLARI HEBA OLUYOR..!

“Sinanpaşa İlçesi’nde ülkemizin genel bir tablosunu gördük.” diyen Milletvekili Burcu Köksal, “Çarşı pazarda tat yok. Dükkanlar ele güne ayıp olmasın diye açılıyor. Vatandaş, cebindeki parayla kendisine vaat edileni kıyaslıyor ve gerçeği görüyor. Tarımın önemli bir merkezi olan Sinanpaşa'da çiftçi ekim yapmak istemiyor. Üretirken zararına, satarken zararına, alırken zararına... Çiftçi zararda. Toptancı, ürünü geçen yıla göre iki-üç kat maliyetle satın alıyor; ama kâr edemiyor. Hayvancılıkta ise geçtiğimiz Kurban Bayramı dışında canlılık yok. 20 yılda iç piyasada üretmeye değil yurtdışından almaya alıştırılan ülkemiz, bereketli topraklarını heba ediyor.” ifadelerini kullandı.


TEK ADAM VE HINK DEYİCİLERİ, HER FIRSATTA “ŞÜKREDİN” DİYOR

Vatandaşların birçok sorunla mücadele ettiğinin önemle altını çizen Köksal, “Başını gömmüş devekuşu gibi Saray'a kapanan ve olan bitenden habersiz davranan Tek Adam ve hınk deyicileri, her fırsatta 'Şükredin' diyor. Ama biliyoruz ki nimet için yapılan en büyük şükür, nimeti işlemektir. Vatandaş ekemiyor, biçemiyor, güdemiyor. Vatandaş faturalar, kira, kredi borcu, okul giysisi, devletin 'yasak' dediği ama okulların zorunlu tuttuğu ek kaynak kitaplar, günlük geçim kaygısı ve birçok sorunla mücadele ediyor.” dedi.

ESNAF, TÜCCAR, İŞ İNSANI VE SANAYİCİ VERGİ YÜKÜ ALTINDALAR…

CHP iktidarının Türkiye’ye mutluluk getireceğini belirten Milletvekili Köksal, “Esnaf, tüccar, iş insanı ve sanayici vergi yükü altındalar. Rahatsızlık duyuyorlar; ama Türkiye hukuk devleti olmaktan uzaklaştığı için yarın şirketlerinin ve kendilerinin başına ne gelebileceğini kestiremiyorlar. Bir kararname ile atanan kayyumlar şirketlerinin içlerini boşaltmasın diye susuyorlar. Ama bu böyle gitmez. İlk seçimde Cumhuriyet Halk Partisi, programıyla, kadrolarıyla, çözümleriyle, planlamalarıyla halkın iktidarını kuracak. CHP ve Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, halkın umudu, devletin ufkudur. CHP iktidarı, ülkemize mutluluk getirecek.” şeklinde konuştu.