CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği, Afyonkarahisarda sürdürdüğü yardım çalışmaları yanı sıra sosyal çalışmalarınada devam ediyor.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor SohbetleriAfyon'da Fenerbahçe Sevdası: Ramazan Buluşması ve Spor Sohbetleri

CANSUYU Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği, Afyonkarahisarda sürdürdüğü yardım çalışmaları yanı sıra sosyal çalışmalarınada devam ediyor.

İl Temsilcisi Mehmet DEMİR ve İstişare Heyeti, bu kapsamda, AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin SEZEN’İ makamında ziyaret etti.

Hoş muhabbet içerisinde süren ziyarette, İl Başkanı SEZEN’e dernek çalışmaları kapsamında malumatlar arz edildi.

SEZEN, EMSAL OLACAKTIR.

CANSUYU İl Temsilcisi Mehmet DEMİR yaptığı açıklamada, “İl Başkanlığı görevinde Hüseyin SEZEN kardeşimizin oluşu bizleri sevindirmiştir. İştiyaklı ve azimli bir yapıya sahip olan sayın SEZEN, Afyonkarahisarımız açısından istikrarlı kararların alınmasına ve icra edilmesine katkı sağlayacaktır. İlimizde gerçekleşecek olgun aktiviteler, ister istemez emsal teşkil edecek ve tabii ki diğer vilayetlere de yansıyacaktır. Bu da, Vatanımız ve Milletimizin istikbali için sağlam bir basamak demektir. Hüseyin SEZEN kardeşimiz ve ekibine görev süresince başarılar diliyoruz” dedi.

CANSUYU, CAN DAMARIDIR

AK Parti İl Başkanı Hüseyin SEZEN açıklamasında; “CANSUYU, Toplumsal Yardımlaşma ve Dayanışma bazında yaptığı çalışmalarla, Ülkemizin, Dünya piyasasında CAN damarlarından biri konumundadır. CANSUYU Heyetinin ziyareti bizleri memnun etmiştir. İlimizin menfaati doğrultusunda gerçekleştirilecek toplumsal – sosyal – kültürel çalışmalarda STK’larımıza her daim destekçi olmak bizimde vazifemiz olacaktır” diyerek, memnuniyetini dile getirdi.