Afyonkarahisar Cansuyu Temsilciliği Cuma namazı çıkışında şifalı aşure dağıtarak yıllardır süre gelen geleneği devam ettiriyor.rnDünyanın birçok yerinde gerçekleştirilen yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını hafifletip ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar Cansuyu Temsilciliği Cuma namazı çıkışında şifalı aşure dağıtarak yıllardır süre gelen geleneği devam ettiriyor.
Dünyanın birçok yerinde gerçekleştirilen yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını hafifletip yüzlerini güldüren Cansuyu Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından İmaret Camiinde yaklaşık beşbin aşure dağıtıldı. Dünyanın birçok yerinde gerçekleştirilen yardım faaliyetleri ile ihtiyaç sahiplerinin sıkıntılarını hafifletip yüzlerini güldüren Cansuyu Afyonkarahisar Temsilciliği tarafından İmaret Camiinde yaklaşık beşbin aşure dağıtıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği aşure dağıtımından son derece memnun olan Afyonkarahisar Temsilcisi Av. Mehmet Demir, insanlarımızın birlik ve beraberlik içinde katıldıkları şifalı aşure dağıtımına göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok memnunuz. Her yıl olduğu gibi, geleneksel olarak dağıttığımız şifalı aşurenin yapımında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz, dedi.