CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner PEYNİRCİ'nin basın açıklaması...


"Ülkemiz son zamanlarda tüm Dünya'yı etkisi altına alan Covid-19 süreci ve Saray iktidarının yanlış yönetiminin ortaya çıkardığı ekonomik krizle mücadele vermektedir. Bütün yurttaşlarımızı etkisi altına alan ekonomik kriz gençlerimizi de etkilemiştir. Üniversitelerde okuyan öğrenciler kira fiyatları ve giderlerinin artmasıyla birlikte geçim sıkıntısı içersine girmişlerdir. Okulundan mezun olanların bir çoğu ise gelecek kaygısı ile başka ülkelerde yaşamayı göze alarak iş arar hale gelmiştir. 

Hal böyleyken dün Akp Sandıklı ilçe danışma kurulunda konuşma sırasında Akp Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu Z kuşağının olmadığını ve gençlerin yoğun bir şekilde Akp'ye geçtiğini beyan etmiştir. Sayın Veysel Eroğlu'nun söyleminin tam tersine Z Kuşağı yönetimden şikayetçi ve ilk seçimlerde iktidarı değiştirmeye kararlıdır. Gençlerimiz daha yaşanabilir, daha adil, daha özgür ve gelecek kaygısı duymadan yaşamak istemektedir. 

Sayın Eroğlu'nun şunu bilmesini isterim ki; Görmezden gelmeye çalıştığınız Z Kuşağı ilk seçimlerde bu iktidarı değiştirmekten yana tercihini kullanacaktır. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere emanet ettiği ülkemizi ve geleceğimizi, biz gençler yeniden inşa edeceğiz.

Caner PEYNİRCİ 
CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı