CHP Afyon İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, Ali Özkaya'nın sözlerine karşı büyük tepki gösterdi.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

CHP Afyon İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, Ali Özkaya'nın sözlerine karşı büyük tepki gösterdi.


AKP Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya yine her zaman ki gibi seçimi kaybetme korkusu ile Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu değerlerine saldırmaya devam ediyor.

Her fırsatta "iki ayyaş" dedikleri  Ülkemizin ve Partimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Şef İsmet İnönü'yü hedef almaktan vazgeçmiyor. İsmet İnönü senelerce vatan için cephelerde savaşmış, şanlı Türk bayrağını vatanın her dört bir köşesinde dalgalandırmak için ömrünü adamış insandır. Türkiye Cumhuriyet'nin 2. Cumhurbaşkanı sayın İsmet İnönü Lozan'da emperyalistlere karşı baş kaldırıp Türkiye Cumhuriyet'nin tapusunu söke söke zaferle alıp gelen ve Türkiye'yi çok partili sisteme geçiren demokrasi kahramanıdır.

Sizin hocam diye hürmet ettiğiniz insanlar keşke yunan galip gelseydi derken İsmet İnönü vatanı işgalden  kurtarmak için cephelerde savaşandır. Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve değerlerine saldırmak haddiniz değildir. Bizim inancımızda devleti dolandırmak, rüşvet almak, yandaş çetelere ülke kaynaklarını peşkeş çekmek, tüyü bitmemiş yetimin hakkını ayakkabı kutularında evlerde saklamak, milletin parasını söke söke(!) yabancılara vermek, torpil ile işe almak, fetö borsası kurmak, memleketin tank ve palet fabrikasını katarlılalara peşkeş çekmek, Süleyman Şah Türbesine teker takıp ata topraklarından kaçmak yazmaz. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları olarak Kurucu liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emanet ettiği ülkemizi korumak ve değerlerini yeniden kazanmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Şunu unutmayın ki; Sizin üzerinizde pandemi döneminde bile elinden tutmadığınız bu milletin ahı var! Senelerdir oy devşirme uğruna din üzerinden yaptığınız siyaset de kurtarmayacak sizi ilk seçimde gideceksiniz. Ne yapsanız boş sayın vekil "Yolcudur abbas bağlasan durmaz." Sözlerimi 2.Genel Başkanımız Milli Şef İsmet İnönü'nün sözleriyle tamamlıyorum. "Bir ülkede namuslu insanlar, en az namussuzlar kadar cesur olmazsa, o ülke mutlaka batar."