Afyonkarahisar’da, hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu bildirilen üç zanlıdan ikisi, bir çiftlik evini soyduktan sonra araçla kaçarken yakalandı.rnrnAfyonkarahisar'ın Ali Çetinkaya Mahallesi'ndeki bir çiftlik evinde hırsızlık yaptıkları tespit ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’da, hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu bildirilen üç zanlıdan ikisi, bir çiftlik evini soyduktan sonra araçla kaçarken yakalandı. Afyonkarahisar’ın Ali Çetinkaya Mahallesi’ndeki bir çiftlik evinde hırsızlık yaptıkları tespit edilen şahısların 03 plaka sayılı bir kamyonetle kaçtıkları tespit edildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kamyoneti Veysel Karani Mahallesi’nde durdurdu. Daha önce hırsızlıktan sabıkaları bulunduğu bildirilen 3 zanlı polisi karşılarında görünce araçtan çıkıp kaçmaya başladı. Zanlılardan ikisinin yakalandığı bildirilirken, polisin elinden kaçmayı başaran bir zanlının kimliğinin tespit edildiği ve yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.
Zanlıların soydukları çiftlik evinden kaçarken kullandıkları kamyonet içerisinde yapılan aramada 2 pulluk, traktör arkasına takılan 1 kepçe, 1 adet saman helezonu, 1 adet patoz kuyruk mili, 1 karyola altı ile 1 adet çift ağızlı yonca biçme makinesi ve 1 at arabası ele geçirildi. Zanlıların adliyeye sevkedildiği bildirildi.