Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

 

Afyonkarahisarlı Fotoğraf Sanatçısı Çağrı Selek, son zamanların en iyi kale fotoğrafına imza attı. Sisler içerisinde kalan kaleyi ölümsüzleştiren Selek’in fotoğrafı için “Çağrı holivud filmi çekti” şeklinde yorumlandı.

Son günlerde sisli bir sabaha uyanan Afyonkarahisar, fotoğraf tutkunlarını mest edecek manzaralar sunuyor. Yerden 226 metre yükseklikteki Karahisar Kalesi, fotoğrafçılara sisler içeresinde adeta poz veriyor. Hafta sonu bu fırsatı değerlendiren Fotoğraf Sanatçısı Çağrı Selek, kalenin bugüne kadar çekilmiş en güzel fotoğraflarından bir tanesine imza attı.



SOSYAL MEDYA ÜZERİNEN PAYLAŞILDI

Fotoğrafta bir tarafı sisler içerisinde kalan kale ve şehir görünürken diğer taraftan güneşin aydınlattığı şehir görünüyor. Selek’in bu fotoğrafı sosyal medya üzerinden çok sayıda paylaşım ve yorum aldı.

“ÇORBADA BENİM DE TUZUM OLSUN”

Fotoğraf hakkında konuşan Selek, “Birkaç gündür Afyonkarahisar’da sabahları yoğun bir sis oluşuyor. Sis hayatı zorlaştırsa da fotoğrafçılar için eşsiz manzaralar sunuyor. Bende bunu değerlendirmek için şehrin simgesi olan Karahisar Kalesi’nin fotoğrafını çekmek istedim. Drone kameramı uçurduğumda kalenin eşsiz manzarası ile karşılaştım. Kalenin bir tarafı sisler içinde diğer yanı güneşli bir manzara sunuyordu. Gördüğüm manzara beni büyülemişti. Çektiğim fotoğrafları sosyal medya hesabım üzerimden paylaştıktan sonra çok sayıda yorum, beğeni ve paylaşım aldım. Beni büyüleyen manzara herkesi etkilemişti. Hatta bir arkadaşım “Çağrı Holivud filmi çekti” yorumunda bulundu. Buda hoşuma gitti. Fotoğraf gerçekten emek istiyor. Bu emeğin sonunda böyle güzel bir fotoğrafın çıkmasından büyük mutluluk duydum. Umarım güzel Afyon’umuzun tanıtımında bu fotoğrafla çorbada benim de tuzum olmuştur.” dedi.