Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından büyükelçilere gönderilen gastronomi lezzet paketlerinin yankıları sürüyor. Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in talimatı, Vali Gökmen Çiçek'in destekleriyle Ankara’daki büyükelçiliklere 10 farklı dilde hazırlanan tanıtım broşürüyle birlikte hazırlanan Afyon yöresel ürünleri yer aldığı lezzet paketleri seviliyor.
 

 Yöresel lezzet paketlerini teslim alan büyükelçiler, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e çektikleri faks ve maillerle teşekkürlerini iletirken, en kısa sürede Afyonkarahisar’a ziyaret edeceklerinden bahsediyor.

Aralarında Paraguay’dan İspanya’ya, Afganistan’dan Senegal’e Hindistan’dan Özbekistan’a kadar 130’a yakın ülkenin Ankara Büyükelçilerinden tebrik ve teşekkür mesajı geldi.

Gastronomi Birimi tarafından Büyükelçilere gönderilen lezzet paketinden de bahseden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek; “Lezzet paketlerinden çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Bazı büyükelçilerimiz bizzat ziyaret ederken, bazıları ise en kısa sürede ilimize geleceklerini ifade ediyorlar. İnşallah Büyükelçilerimizi iş insanlarımızla buluşturarak bu noktada ticari ilişkilerin artacağından hiç şüphem yok. Afyonkarahisarmızın lezzetlerini dünyaya tanıtmaya kararlıyız. Pandemi sürecinin sona ermesiyle birlikte  amacımız yurt içi ve yurt dışından misafirlerimizi Afyon’da ağırlayarak şehrimizi ekonomik, kültürel ve sosyal alanda tanıtmak. Bu konuda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz" şeklinde konuştu.