Mor Beyazlı futbolcular dün aldıkları galibiyetle, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Çarşambaspor maçı öncesi büyük moral buldular.rnSezonun ilk galibiyetini dün Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında alan Afyonkarahisarspor’da ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Mor Beyazlı futbolcular dün aldıkları galibiyetle, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Çarşambaspor maçı öncesi büyük moral buldular.
Sezonun ilk galibiyetini dün Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında alan Afyonkarahisarspor’da büyük sevinç yaşanıyor. Ligin ilk iki maçında rakiplerinden üstün bir oyun sergilemesine rağmen sahadan puansız ayrılan Mor Beyazlı ekip, Erzurum Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapattıktan sonra ikinci yarıda daha rahat bir yun sergiledi. İkinci 45 dakikada yakaladığı net pozisyonları gole çeviremeyen Mor Beyazlı futbolcular uzatma dakikalarında bir gol yeseler de sahadan 2-1 galip ayrılarak haftayı üç puanla kapattılar. Galibiyet sevincini önce protokol tribünü, daha sonra da taraftarları ile birlikte yaşayan Mor Beyazlılar, Pazar günü deplasmanda oynayacakları zorlu Çarşambaspor maçı için yarın Samsun’a hareket edecekler.