Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün nöbetçi eczanelerAfyon'da bugün nöbetçi eczaneler

 


Yüz orantısını doğru bir açıyla hesaplanarak orantılı bir hale getirme işlemi burun estetiği ameliyatıyla mümkün olur. Bu uygulamayla hatların belirginleşmesi ve daha hoş bir görünüme kavuşması sağlanır.
Yüz hatlarında önemli bir yer teşkil eden burun estetiği kadınların ve erkeklerin çokça talep ettiği bir estetik müdahaledir. Açık ya da kapalı yöntemlerle yapılabilir. Nasıl bir uygulama yapılacağı, sadece estetik mi yoksa sağlık sorunlarının da mı giderileceği ameliyat türünde önemlidir. Muayene sonrası hekim tarafından karar verilir ve uygulama yapılır.
Plastik cerrahinin adını en çok duyurmuş alanı olan burun estetiği yurt dışından pek çok hasta tarafından tercih edilir. Doktorların ve hizmet merkezlerinin kalitesi bu konuda dünyada sayılı yerler arasında olma hakkını ülkemize vermiştir.

Burun Estetiği Hangi Durumlarda Yapılır?


Burun estetiği orantı bozukluğu, açı ölçüsünün azlığı ya da fazlalığı, kemerli ve kemikli burun gibi durumlarda yapılması gereken bir operasyondur. Sağlıklı nefes ve koku alamama da başka bir ameliyat olma sebebidir.

Burun Estetiği Yöntemleri Nelerdir?


Burun ameliyatında en iyi sonucu almak için istek ve ihtiyaçlar net olarak bilinmelidir. Bu doğrultuda açık ya da kapalı Rinoplasti yöntemi tercih edilebilir.

Burun Estetiği Fiyatları


Tercih edilen ameliyat yöntemi, yapılacak işlem sayısı ve düzeltme aşamaları burun estetiği ameliyatındaki fiyatı belirler. Yine hizmet ve kalite ödeme tutarında farklılık meydana getirir.

Jinekomasti Neden Oluşur?


Belirli bir yaşın üstündeki bazı erkeklerde meme dokusunda büyüme görülebilir. Bu durumun tıptaki adına Jinekomasti denir. Tek bir memede olduğu gibi iki memede de görülebilir.

Jinekomasti Sebepleri Nelerdir?


Kadın ve erkek hormonu olan östrojen ve testosteronun doğru ve dengeli çalışmaması sonucu meydana Jinekomasti rahatsızlığı gelebilir.

Jinekomasti Tipleri Nelerdir?


Erkeklerde üç şekilde jinekomasti görülebilir. Glandüler denilen memenin kendisinin büyümesi, lipomatöz denilen yağ birikimiyle memenin büyüyor olması ve Mikst tip olarak büyüme görülür.

Popo Estetiği Nasıl Yapılır?


Popo estetiği dolgun bir popo görünümüne sahip olmak isteyenlerin tercih ettiği bir estetik türüdür. Aynı memelerde uygulanan silikon dolgu gibi popoda da aynı işlem uygulanır ve daha hacimli bir görüntü elde edilir.

Kalça Estetiği Uygulamaları Nelerdir?


Kalçadaki şikâyet durumuyla ilgili olarak farklı noktalarda estetik uygulama yapılabilir. Sarkıklık, hacimsizlik, yağ dokusunun azlığı gibi durumlarda ayrı ayrı müdahaleler yapılır. Silikon yerleştirme, yağ dokusu enjekte etme, popo kaldırma işlemi gibi operasyonlar görünüme etki edecek estetik uygulamalardır.

Popo Dikleştirme Ameliyatı


Popo dikleştirme ameliyatı kısa ve zahmetsizce yapılır. Kuyruk sokumu bir kesi ile açılır ve içerisinden popo kaslarına ulaşılır. Kasların içine yerleştirilen silikonlar daha dolgun daha büyük bir görüntü verir ve memnuniyet verici sonuçlarla geri dönüşler sağlar.

Popo Büyütme ve Popo Estetiği Yöntemleri


Popo estetiği diğer estetik türleri kadar ilgi duyulan bir alandır. Şikâyet edilen bölgeyle ilgili çare olan estetik dünyası popo dolgunlaştırmayla ilgili farklı yöntemler sunar. Hacimsiz kalmış bölge için silikon yöntemi kullanılabildiği gibi yağ enjekte ederek kalıcı bir büyüme sağlanabilir.  Aquafilling yöntemi de yine tercih edilen başka bir yöntemdir.

Popo Estetiği Fiyatları


Estetik işlemleri içinde adını duyuran popo estetiğinde kalıcılık ön plandadır. Her ne kadar ilk bir buçuk yılda bir kısım yağ dokusu erise de geriye kalan yağlar kalıcı olarak popoda kalır. Bir bakıma tekrar ihtiyaç duyulmayacak bir uygulama olduğu için popo estetiği için bir miktar bütçe ayırmayı gözden çıkarmak gerekir.