Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 19 Eylül Gaziler Günü'nü kutladı.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Gazilerimiz, bu ülkenin ayakta durması, bu vatanın bölünmez bütünlüğünün bozulmaması için canlarını ortaya koymuş, bir uzuvlarını bu yolda feda etmiş, memleketin pırlanta evlatlarıdır. Cumhuriyet'in kazanıldığı topraklar olan Afyonkarahisar'da gazilik ve şehitlik makamlarının anlamı daha iyi anlaşılıyor. Bugün bu topraklarda özgür bir şekilde yaşıyorsak, bunu Kurtuluş Savaşı'nda gazi olan büyüklerimize borçluyuz. Son 30 yıldır mücadele ettiğimiz terör belası nedeniyle de birçok gazimiz oldu. Bu gazilerimiz, ulusumuzun birliği için öne çıktılar. Ülkemizin daha güzel günlere ulaşacağını düşünüyor ve bu amaçla çalışıyoruz. Bu bağlamda gazilerimizin de haklarının iyileştirilmesi, sağlık imkânlarından kapsamlı bir şekilde yararlanması bizim görevlerimiz arasındadır. Gazilerimiz, bize şehitlerimizin emanetidir; emanete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm gazilerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum."