CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP'nin PKK, HÜDAPAR ve FETÖ ile kol kola gezdiğini söyleyerek, "Türk milleti 28 Mayıs itibariyle Sarayın büyüyen gölgesinde kayıp olmayacak.

Gözden kaçırmayın

İktidar Partisinin Çaresizliği Ortadaİktidar Partisinin Çaresizliği Ortada

AKP; PKK, HÜDAPAR ve FETÖ ile kol kola geziyor

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, AKP'nin PKK, HÜDAPAR ve FETÖ ile kol kola gezdiğini söyleyerek, "Türk milleti 28 Mayıs itibariyle Sarayın büyüyen gölgesinde kayıp olmayacak.


Halkımızla birlikte tek adam düzenine son vereceğiz" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Dinar ve Sandıklı ilçelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek istedi.


TÜRKİYE MÜLTECİ İSTİLASINA TESLİM EDİLDİ
Milletvekili Burcu Köksal, Dinar'da CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Dinar İlçe Başkanı Mehmet Altıntaş ve partililerle birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, "Vatandaşlarımızın desteğiyle ikinci turda inşallah Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu Çankaya Köşkü'ne çıkartacağız. Bir tarafta terörle çok ciddi mücadele edecek bir lider var. Bir tarafta bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumayı taahhüt eden bir lider var. Öbür tarafta da Türklük'ten, Türk bayrağından rahatsız olan domuz bağcı, Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısı HÜDAPAR'la resmi ittifak yapıp HÜDAPAR'ın vekillerini Meclise sokan, ülkeyi mülteci istilasına teslim eden ve daha mülteci getirecek olan bu ülkedeki ekonomik sıkıntıları çözememiş, bugüne kadar HDP ile kol kola yürüyüp HDP'den oy almış FETÖ'ye kürsülerde methiyeler düzmüş daha 15 Temmuz'a kadar FETÖ ile iç içe olan bir AKP var. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin bekasını sağlayacak lider. Bu sebeple vatandaşlarımız 28 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu'nu tercih edecekler." dedi.


TEK ADAM ÜLKEMİZİ DAHA BÜYÜK BİR MÜLTECİ DALGASINA MARUZ BIRAKACAK
Dinar'da Millet İttifakı İlçe Başkanlarıyla birlikte Dinar, Dazkırı, Başmakçı ilçelerindeki Sivil Toplum Örgütü temsilcileriyle bir araya gelip Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek isteyen Milletvekili Köksal, "Eğer bugün sandığa gidip Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermezseniz Suriyeliler bu ülkeyi istila edecek. Daha büyük bir mülteci dalgası Türkiye'ye gelecek, şehirlerimizi belki o mülteciler istila edecekler. Görünen bu iki iki daha dörttür. Ayrıca yine pahalılık daha çok artacak. Ormanlar yanacak ve bu ormanlar kaderine terk edilecek. Belki yan komşun ekmek bulamayacak. Çünkü ülke daha çok fakirleşecek. Kızılay bu ülkede istediği gibi kan satacak. Çocuklarımız işsiz kalacak ve tek adam ülkeyi istediği gibi yönetecek." diye konuştu.


TÜRK MİLLETİ SARAYIN GÖLGESİNDE KAYBOLMAYACAK
Daha sonra Sandıklı ilçesinde CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Sandıklı İlçe Başkanı Raşit Güneş, Saadet ve Demokrat Parti Sandıklı İlçe Başkanları ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Burcu Köksal, "Türk milleti olarak bu seçimle birlikte önümüzde iki seçenek var; Sarayın büyüyen gölgesinde kayıp mı olacağız, millet iradesini yeniden hakim mi kılacağız? Yandaşların yol düzenine yol mu vereceğiz, zenginlik ve refahı mı seçeceğiz. Ülkemizi devam eden bir yıkımın son halkasına mı bırakacağız, köprüden önce son çıkışla yeni bir yolun önünü mü açacağız? Milletimiz güç hırsından yolunu kaybetmiş birinin ihtiraslarına teslim olmayacak." ifadelerini kullandı.