Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Bolvadin İlçesi ile ilçeye bağlı; Dişli, Özburun beldeleri ve Kemerkaya Köyü'nü, Çobanlar İlçesi'ni, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü'nü, Dazkırı İlçesi ile ilçeye bağlı; Kızılören, Yüreğil, Sarıkavak köylerini ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ı karış karış ziyaret etmeye devam ediyor. Vatandaşların sıkıntılarını yerinde dinleyerek çözüm üreten Köksal, "Ben oy veren vermeyen bütün hemşerilerimin haykıran sesi olmaya, nerede bir sıkıntı varsa nerede bir sorun varsa oraya gidip oradaki hemşerilerimle beraber mücadele etmeye devam edeceğim" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Bolvadin İlçesi ile ilçeye bağlı; Dişli, Özburun beldeleri ve Kemerkaya Köyü'nü, Çobanlar İlçesi'ni, Sandıklı İlçesi'ne bağlı Karacaören Köyü'nü, Dazkırı İlçesi ile ilçeye bağlı; Kızılören, Yüreğil, Sarıkavak köylerini ziyaret etti.

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Milletvekili Burcu Köksal ilk ziyaretini Bolvadin İlçesi'ne gerçekleştirdi. Bolvadin CHP İlçe Başkanlığında partililerle birlikte gündemi değerlendiren Köksal, daha sonra beraberinde CHP Bolvadin İlçe Başkanı Ömer Çengel, CHP Bolvadin İlçe Kadın Kolları Başkanı Kezban Çubuk ve partililerle birlikte ilçe merkezi, ilçeye bağlı belde ve köylerde esnaf, vatandaş ve çiftçileri ziyaret ederek sıkıntıları yerinde dinledi.

BOLVADİNLİ VATANDAŞLAR: HİZMETTE RESMEN AYRIM YAPILIYOR..!

Bolvadin'li vatandaşlar Milletvekili Köksal'a mahallelerine doğalgaz hattı döşenmediğinden dert yanarak, "Bolvadin İlçesi'ndeki Şıhlar Mahallesi Sultan Sokak'a 150 metrelik boru kullanılacak ama doğalgaz hattını döşemiyorlar. AKSA'ya gitik, Kaymakamlığa gittik, Belediye gittik, CİMER'e yazdık, imza topladık. Kurumlar topu birbirine atıp bizi oyalıyorlar. 3 ev için 700 metre boru hattı döşendi. Bizim mahallemize 150-200 metre boru döşenecek. 20 hane doğalgaza kavuşacak. Size bu yıl yatırım yok diyorlar. Resmen ayrım yapılıyor. Bir arka sokakta doğalgaz var." dediler.

KÖKSAL: VATANDAŞLAR AYRIMCILIĞIN SEBEBİNİ SORUYORLAR, BU MAHALLENİN SUÇU NE?

Konuyu yakından takip ettiğini kaydeden Milletvekili Burcu Köksal ise, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde de (TBMM) konuyu gündeme getirmiştim. Şıhlar Mahallesi'nde büyük mağduriyet yaşadığını hizmette ayrımcılık yapıldığını söylemiştim. Artan kömür fiyatları herkesin malumu kömürün tonu 7 bin ile 8 bin TL arasında değişiyor. Bolvadin İlçemizde Şıhlar Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlarımızda orta ve düşük gelirli insanlar. Bu fiyatlara kömür almaları mümkün değil, en temel ihtiyaçlarından biri olan ısınmayı doğalgazla gidermek istiyorlar. Doğalgaz fiyatları da malum cep yakıyor ancak kömüre göre daha uygun olduğunu için vatandaş kışı bu şekilde geçirmek istiyor. Bir üst mahallede doğalgaz varken kendi mahallelerine yapılan ayrımcılığın sebebini soruyorlar. Bu mahallenin suçu ne?" ifadelerini kullandı.

OY İSTEMEYE GELİNCE VATANDAŞIN AYAĞINA GİDENLER, HİZMETE GELİNCE VATANDAŞIN YÜZÜNE BAKMIYORLAR..!

Vatandaştan oy istemeye gelince ayağına gidenlerin sıra hizmete gelince vatandaşın yüzüne bakmadıklarını dile getiren Köksal, "Bana oy versinler vermesinler bütün Afyonkarahisarlı hemşerilerimin sesi olmaya devam edeceğim. Mağduriyet yaşayan tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin sesi olmayı sürdüreceğim. Yazıktır, günahtır, siz çocuklarınızla yuvalarınızda sıcacık yaşarken insanlar burada sıkıntı çekiyor. Yeter artık insanlar arasındaki bu ayrımcılığı kaldırın adam gibi dürüst bir şekilde hizmet edin. Ya da çekin gidin. Hizmet için oturduğunuz o koltuklara hizmet edecek olan bizler gelelim. Ben bütün hemşerilerimin haykıran sesi olmaya nerede bir sıkıntı varsa nerede bir sorun varsa oraya gidip oradaki hemşerilerimle beraber mücadele etmeye devam edeceğim." şeklinde konuştu.

EĞİTİM SORUNLARI İSTİŞARE EDİLDİ

Milletvekili Köksal, beraberindeki heyetle birlikte Bolvadin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek eğitimdeki sorunlara ve çözüm önerilerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

ŞEHİT AİLESİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Daha sonra Çobanlar İlçesi’ne bağlı Kale Köyü'nde CHP İlçe Başkanı Beytullah Cihan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte şehidimiz Cüneyt Taşyürek’in ailesini ziyaret eden Köksal, Sandıklı İlçesi Karacaören Köyü'nde CHP İlçe Başkanı Raşit Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Doğru ile birlikte parti emektarlarını ziyaret etti.

VATANDAŞ ARTIK YETER DİYOR

Ziyaretlerine Dazkırı İlçesi ile devam eden Milletvekili Köksal, CHP Dazkırı İlçe Başkanı Önder Şenyurt, Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, CHP Dazkırı İl Genel Meclis Üyesi Ege Toker ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte vatandaşları ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.

Vatandaşa bir dokunup bin ah işittiklerini kaydeden Köksal, "İşsizliğin en yoğun şekilde yaşandığı, üniversite mezunu gençlerimizin liyakatsiz şekilde mülakatlarda elendiği, esnafın Bağ-Kur primini ödeyemez hale geldiği ülkemizde vatandaş artık yeter diyor. Esnafımız siftahsız dükkân kapatıyor. Çiftçimiz traktörüne mazot, tarlasına gübre alamıyor. Yeme yapılan zam nedeniyle üreticiler süt ineklerini dahi kesime gönderiyorlar. Emekli ayın sonunu getiremiyor." dedi.

KADINLARIN İSTİHDAMA KATILMASI İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Milletvekili Köksal daha sonra beraberindekilerle birlikte Dazkırı Zübeyde Hanım Kadın Kültür Evini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Son olarak Afyonkarahisar'da Çay Kadın Kültür Evine ait Kafe Market işletmesini ziyaret eden Köksal, Afyonkarahisar’ın dört bir yanından kadınların ürettiği el emeği ürünlerin satıldığı kadınların işlettiği işletme ile ilgili bilgi alarak, "Kadınların istihdama katılmasını destekliyorum ve bu konuda da üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.