iHH İNSANİ YARDIM VAKFI DUYURUSU



(Bu haber Afyonhaber'in katkılarıyla yayınlanmaktadır.)

 





Koronavirüs hepimizin hayatını olumsuz etkiledi. Bu süreçte dayanışma içinde olmalıyız. Mümkün olduğunca evimizde kalarak virüsten korunmalı ve yayılmasını önlemeliyiz. Dışarı çıkmak zorunda kaldığımızda sosyal mesafeyi korumalıyız. Bu zor zamanları ailemizle daha çok vakit geçirerek ve uzun zamandır plandığımız ama yapamadığımız işlerimizi yaparak fırsata çevirebiliriz.



İHH İNSANİ YARDIM VAKFI olarak,



Bizler de artık evden çalışmaya başladık ancak temsilciliklerimiz ve genel merkezimizde bazı birimler faaliyetlerine devam ediyor. Bu süreçte yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam ediyoruz. İlk etapta evde bakıma muhtaç, yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza 15 bin gıda kolisi ve 5 bin hijyen paketi dağıtımına başladık.



Şimdi dayanışma vakti. İhtiyaç sahibi insanlara birlikte ulaşıp, yanlarında olduğumuzu gösterelim. Zor zamanları birlikte aşalım.

 
Koronavirüsle mücadale için öncelikle Güvenlik ve Sağlık Heyeti kurduk ve ilgili tüm önlemleri aldık. Bununla birlikte, Türkiye’de kronik hasta, yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırıyoruz. Dünyanın dört bir yanında da partnerlerimiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyoruz. 

Ramazan çalışmalarımızı öne aldık. 75 bin kumanyayı plandığımız vakitten daha önce ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. İlk etapta evde bakıma muhtaç, yaşlı ve kronik hastalığı olan vatandaşlarımıza 15 bin gıda kolisi ve 5 bin hijyen paketi dağıtımına başladık.

SİZ NE YAPABİLİRSİNİZ? 

Bu süreçte yapılması gereken en önemli iki şey; hijyene dikkat etmek ve evde kalmak. Ancak, koronavirüsten en çok etkilenen kronik hastaları ve yaşlıları da unutmamak gerekiyor. Onları yalnız bırakmıyoruz. Dertlerini dinleyip, ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Birlikte daha çok kronik hasta ve yaşlıya ulaşabiliriz.

 

Destek olmak için TURKIYE yazıp 3072’ye SMS göndererek 5 TL bağış yapabilirsiniz. 

 

Koronavirüs en fazla yaşlıları ve kronik hastaları etkiliyor. 81 ildeki gönüllülerimizle, evinden çıkamayan yaşlı, hasta ve ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sen de destek olabilirsin.

YAŞLI VE KRONİK HASTALARA DESTEK OL

 

Gıda malzemeleri bağışı yaparak evden çıkamayan ihtiyaç sahiplerinin yaşamlarını normal bir şekilde devam ettirmelerini sağlayabilirsin.

GIDA MALZEMELERİ BAĞIŞLA

 

Ülkemizde yayılan koronavirüs salgınınını engellemenin en iyi yolu hijyene dikkat etmek. Hijyen malzemelerine ulaşamayan kişilere destek olabilirsin.

HİJYEN MALZEMELERİ BAĞIŞLA







(Bu haber Afyonhaber'in katkılarıyla yayınlanmaktadır.)