AFYONKARAHİSAR (İHA) – Kütahya Seramik Türkiye Bayi Toplantıları ‘Yükselen Değerler’ kapsamında Türkiye’nin dört bir yanındaki bayileri ile bir araya gelen NG Kütahya Seramik, 2015 yılına yönelik hedeflerini paylaştığı toplantı, Afyonkarahisar Güral Termal Otelde başladı.
Gerçekleştirilen toplantıya Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı ve Kütahya Porselen AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral katıldı. 19 Aralık tarihine kadar sürecek olan toplantının açılış konuşmasını yapan, Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 2015 yılına doğru giderken NG Kütahya Seramik’in yurtiçi ve yurtdışında önemli hedeflere koştuğunu söyledi. Erkan Güral, “Türkiye büyürken ve ülke ekonomisi gelişirken, sadece seramik sektöründe değil tüm sektörlerde bir rekabet yarışı yaşanıyor. Bu yarışta hedef, lider olmak. NG Kütahya Seramik olarak yüksek hedeflerimiz var. Önümüzdeki 3 yıl için bayilerimizle birlikte detaylı bir planlama yapıyoruz. 2015 yılında, ülkemiz seramik sektöründe liderlerden biri olmak değil, liderlik hedefiyle hareket ediyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ‘Yükselen Değerler’ toplantısının NG Kütahya Seramik için bir milat olacağına inanıyorum. Büyük düşünmenin getirdiği sorumluluklar paralelinde, 2015’e giden yolda bayilerimizle birlikte hiç yorulmadan ilerleyeceğiz. Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimizin daima yanında oluyor ve onlara en nitelikli ürün ve hizmetleri sunuyoruz. Bayilerimizle birlikte çok önemli başarılara imza atıyoruz. 2012 yılında 55 showroom açtık, 27 bin 280 metrekare teşhir alanı hayata geçirdik. 2013’ten itibaren daha da hızlanacak ve hem sektörümüze hem de ülke ekonomisine katkı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Toplantı, NG Kütahya Seramik bayilerine THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu ile THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkan Vekili Prof. Dr. Cemal Şanlı’nın THY’nin başarı öykülerini anlatmaları ile son buldu.