Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı


Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü ‘Değerler Hareketi’ projesi kapsamında Afyonkarahisar Asım Kocabıyık Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Afyonkarahisarlı 304 şehidin fotoğraflarının bulunduğu bir sergi açarak şehitleri andı.

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü ‘Değerler Hareketi' projesi kapsamında Afyonkarahisar Asım Kocabıyık Anaokulu öğretmen ve öğrencileri Afyonkarahisarlı 304 şehidin fotoğraflarının bulunduğu bir sergi açarak şehitleri andı.

 

 

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü ‘Değerler Hareketi' projesi kapsamında Afyonkarahisar Asım Kocabıyık Anaokulu öğretmen ve öğrencileri bir anma etkinliği gerçekleştirdi. Selçuklu Cami bahçesinde Cuma namazı öncesi mevlit okutulmasıyla başlayan anma etkiliği namaz sonrası lokma dağıtımıyla devam etti. Daha sonra anaokulu öğrencilerinin hazırlamış oldukları 304 Afyonkarahisarlı şehidin fotoğraflarının sergilendiği bir sergi açıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, Müdür Yardımcılarının katılımıyla açılan sergide Türkiye Harp Mahlulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nden gaziler de eşlik etti. Tek tek sergide bulunan şehitlerin fotoğraflarını inceleyen katılımcılar, Asım Kocabıyık Anaokulu Yönetimine böyle bir anlamlı etkilik düzenledikleri için teşekkür etti.