Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Zümrüt Sitesi bahçesinde ve civarında görülen vahşi hayvan katliamı yeniden başladı.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde bulunan Zümrüt Sitesi bahçesinde ve civarında görülen vahşi hayvan katliamı yeniden başladı.



Üç gün önce,yine aynı sitede oturan bir bayan, kediye mama vermeye indiğinde korkunç bir manzarayla karşılaştı. Düzenli olarak mama yemeye gelen bir kedi, bahçe makası ya da bıçakla başı kesilmiş bir şekilde mama kabının yanına bırakılmış halde bulundu.



Daha önce de site yakınlarında kedilerin vahşi bir şekilde öldürüldüklerini belirten ve sosyal medyada örgütlenen Afyonkarahisar Hayvanları Koruma Derneği (AFHAYKO) üyeleri bu vahşete bir son verilmesini istedi.



AFHAYKO üyeleri, sosyal medyadan yaptıkları açıklamada "Bu bir vahçettir, başı kesilen hayvanı ağlayarak gömdük, başını bulamadık, bu ilk değil yukardaki adresde şubat ayında yapılan katliam var.. Ayrıca apartman sakinleri, bir bayanın 5199 sayılı kanuna uyarak hayvanları koruma kanununa göre sokak hayvanlarını doyurma hakkına karşı gelmekte.. Öldürülen kedilerin yarısı hayvanlara mama veren kadının mama kabının yanına konmuş olarak bulduk bu sapık ya o apartmanda insanım diye gezen sapık yada o mahalleden biri.. Bu vahşeti yapan yarın hepimizin çocuğuna zarar verebilen geleceğin psikomanyakları.. İşin diğer bir yanıda o bölgede büyü işi ile uğraşan hoca diyen kendine birileri varsa onlarda kedi kurban ederek cin çağırma gibi büyü işleri gibi şeylerle uğraşan varsa onlarda yapabiliyor bu tür şeyleri.. mitoloji ile alakalı büyü yapanlarda yarasa kedi gibi şeyler kullanıyorlar." dedi.