Denizli'de bir kişi tartıştığı eşini bıçaklayarak öldürdü. Elif Irmak henüz 18 yaşındaydı. Yaşı küçük olduğu için ailesinin izniyle geçen yıl evlenmişti. Eşi, evde dövdüğü Elif'i Afyonkarahisar'daki ailesinin yanına götüreceğini söyleyerek dışarı çıkardı. Ardından da boş arazide bıçaklayarak öldürdü.

Gözden kaçırmayın

26-28 Mart Afyon'da vefat edenler26-28 Mart Afyon'da vefat edenler

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 18 yaşındaki Elif Irmak'ı öldüren saldırgan araya giren babasını da yaraladı. Kaçmaya çalışan genç kadını evin yakınındaki arazide yakalayarak öldürdü.

Pınarkent Mahallesi’nde, babası Hikmet Irmak'ı bacağından yaralayıp eşi Elif Irmak'ı aynı bıçakla öldüren Ahmet Emre Irmak, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Psikolojik sorunları bulunduğu belirtilen Irmak'ın jandarmadaki ifadesinde, "İzmir'de tedavi görüyordum. Akrabalarımın yanında kalıyordum. Orada bir kürtaj konusu konuşuldu. Eşimin çocuğumu aldırdığını düşündüm. Hemen Denizli'ye gittim. Evde tartıştık. Darbettim. Babasının evine götürüyordum. Kendimi kaybetmişim. Neler oldu hatırlamıyorum” dedi.

Nazan Irmak da jandarmadaki ifadesinde gelinin kürtaj yaptırmadığını belirtip, "Oğlumun psikolojisi bozuk. Şizofreni hastası. Çocuğu olmaması için gelinime doğum kontrol hapı içiriyordu" diye konuştu.

'EN AĞIR CEZA VERİLSİN'

Öte yandan Elif Irmak'ın Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi tamamlandı. Göğüs, karın ve sırtından bıçaklanıp, darp edildiği belirlenen Elif Irmak'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Irmak'ın cenazesini almak için gelen annesi İpek Çimen ve babası Adem Çimen sinir krizi geçirdi.

Gözü yaşlı baba Adem Çimen, "Olayı gece jandarma haber verdi. O şekilde öğrendim. 1 yıl önce evlendirmiştik. Kızımı istedi, ben de verdim. Rızamla evlendiler. Kızım çok istedi, ben de kıramadım. Severek evlendiler. Düğün Pınarkent'te oldu. Eşimle birlikte bir tekstil fabrikasında çalışıyordu. Damat da orada çalışıyordu. Orada tanışmışlardı. Kızımın katilinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum. Devletimize güveniyorum. Bir baba olarak çok kötü durumdayım. Çok üzgünüm. Evlat benim evladım, can benim canım" dedi.

İpek Çimen de acısının büyük olduğunu belirtip "Çocuğumun hakkını savunmak istiyorum. Çocuğumun kanı yerde kalmasın istiyorum. Kızıma bunu yapan cezasını çeksin istiyorum. Kızım çok gençti, nasıl kıydılar" ifadelerini kullandı.

Elif Irmak'ın cenazesi, Afyonkarahisar'ın Çay ilçesine bağlı Koçbeyli köyüne getirildi. Burada köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından Elif Irmak, köy mezarlığında gözyaşlarıyla toprağa verildi.