Dr. Mahmut KOÇAK ise Afyonkarahisar için projelerinden bahsederek, kısa zaman da Afyonkarahisar’ı modern, gelişmiş, huzurlu, güvenli bir kent yapacaklarını, yatırım ve cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti. 

Gözden kaçırmayın

Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..Sezer Küçükkurt, karikatür paylaştı!..

Dr. Mahmut KOÇAK ise Afyonkarahisar için projelerinden bahsederek, kısa zaman da Afyonkarahisar’ı modern, gelişmiş, huzurlu, güvenli bir kent yapacaklarını, yatırım ve cazibe merkezi haline getireceklerini ifade etti.  Afyonkarahisar İttifakı adını verdikleri bu oluşumun tamamen doğal ve kendiliğinden meydana geldiğini söyleyen Koçak, bu ittifakta CHP li kardeşlerimiz ile birlikte, Ak Partili kardeşlerimiz var,  MHP’li kardeşlerimiz, Büyük Birlik Partili, Saadet Partili, Demokrat Partili, Millet Partili kardeşlerimiz, velhasıl farklı siyasi görüşlerden insanlarımız var. 



Bu nedenle sağduyulu, Afyonkarahisar sevdalısı, birlik ve beraberlik yanlısı ‘’bu böyle gitmemeli’’ diyen herkesi bu güçbirliğine davet ediyoruz. Çünkü artık VAKTİ GELDİ. Söz konusu Afyonkarahisar ise gerisi teferruattır. Afyonkarahisar’ın, Kocatepe’nin, Cumhuriyetin kurulduğu toprakların hakettiği yere gelmesinin tam vakti diyen Koçak; biz, şehrimizi ortak akılla yöneteceğiz, biz şeffaflığı esas alacağız. Biz birbirine gülümseyen, birbirine güvenen, birbirini seven-sayan insanların beraber yaşadığı bir Afyonkarahisar’ı hep birlikte inşaa edeceğiz. Bizim yöneteceğimiz Afyonkarahisar’da kadınlarımız mutlu olacak, çocuklarımız güven içinde sokakta oynayabilecek, gençlerimiz şehrimizde dolu dolu ve verimli vakit geçirebilecek. Otoparklarıyla, modern trafik akışıyla, sosyal tesisleriyle, kültür merkezleriyle, sinemasıyla, tiyatrosuyla, konser alanlarıyla, tematik parklarıyla modern, gelişmiş, yaşanabilir bir Afyonkarahisar meydana getirebilmek için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışacağız. Yeter ki Afyonkarahisarlılar bize güvensin, sizlerle hep birlikte el ele gönül gönüle olabilelim. O zaman aşkla, şevkle hiç durmadan çalışırız, dedi.