Defterdarlık personelinin topladığı mavi kapaklar, 10 yıldır yatağa mahkum olan bir hastaya umut oldu. Toplanan kapaklarla, yaşlı hastaya tekerlekli sandalye temin edildi.rnrnAfyonkarahisar Defterdarlık personelinin topladığı ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Defterdarlık personelinin topladığı mavi kapaklar, 10 yıldır yatağa mahkum olan bir hastaya umut oldu. Toplanan kapaklarla, yaşlı hastaya tekerlekli sandalye temin edildi. Afyonkarahisar Defterdarlık personelinin topladığı mavi kapaklarla, Çağdaş Geri Dönüşüm firmasından temin edilen tekerlikle sandalyeye, 10 yıldır yatağa bağımlı olarak yaşayan Murtaza Kundakcı’yı hayata bağladı. Yüzde 88 oranında özürlü olan Murtaza Kundakcı, tedavi gördüğü Devlet Hastanesi’nde ziyaret edilerek, tekerlekli sandalyesi teslim edildi.
Ziyarete, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Gökhan Güzeltaş, Çevre Hizmetler Birliği Müdürü Mehmet Durak, Çağdaş Geri Dönüşüm Firması Çevre Mühendisi Mustafa Partlak ve Defterdarlık personelini temsilen Çiğdem Gürler katıldı.
Başhekim Yardımcısı Ali Cengiz, Hastane Müdürü Abdurrahman Mavi ve Müdür Yardımcısı İsmail Emeksiz’in de eşlik ettiği ziyarette, kendisine verilen tekerlekli sandalyeyi kabul eden Kundakcı, Defterdarlık personeline teşekkür etti.