Kocatepe Gazetesinden Burcu Aydın, bugün şok ve inanılması güç bir olayı haberleştirdi...

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bugün ve 5 günlük hava durumuAfyon'da bugün ve 5 günlük hava durumu

Kocatepe Gazetesinden Burcu Aydın, bugün şok ve inanılması güç bir olayı haberleştirdi...

 

Afyonkarahisar'da yaşanan ilginç ve şok olay, Burcu Aydın'ın başarılı gazeteciliği ile ortaya çıkarıldı.

Afyon'da meydana gelen olayda, karı-Koca arasındaki ilişki sağlanamayınca kayınvalide devreye girdi. İnternetten alınan cihaz vasıtasıyla yeni geline tacizde bulunuldu. Mahkeme kocaya 15 yıl, kayınvalideye 17 yıl, kayınbiradere 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi..

 

İŞTE O HABER!..

 

Afyonkarahisar merkezde yaşayan 27 yaşındaki mağdur genç kadın B.M resmi nikâhla evli olduğu eşi M.M. (36) kayınvalidesi A.M. (57) ve kayınbiraderi S.M ile aynı evde yaşadıklarını belirtti.

Mağdur B.M. eşi M.M. ile evlendikleri günden itibaren cinsel birlikteliklerinin olmadığını örf ve adet gereği akrabalara “kanlı çarşaf” kanıtlamak için kayınbiraderi S.M. tarafından internetten satın alınan vibratörün eşi M.M.’ye kendisi üzerinde kullanması için verildiği öğrenildi. B.M. olay gecesi uyumak için yatak odasına geçtiğinde eşi M.M. ile kayınvalidesi A.M.’nin arkasından gelip vibratörü kendisi üzerinde kullanacaklarını söylediklerini, kendisinin bunu kabul etmediğini, vibratörün zorla kendisine uygulandığını anlattı. Eşi M.M.’nin kendisini zorla soyup kayınvalidesi A.M.’nin kollarından tuttuğunu dile getiren B.M. eşinin sözkonusu aleti çalıştırıp zorla cinsel organına soktuğunu ifade etti. B.M. daha sonra kayınvalidesi A.M.’nin oğlu M.M.’den beceremediği gerekçesiyle vibratörü elinden aldığını, eşinin kendisini tuttuğunu, kayınvalidesinin cinsel organına vibratörü sokmasıyla kanama geçirdiğini belirtti. Cumhuriyet Savcısı mütalasında anne oğul sanıkların birlikte nitelikli cinsel saldırı suçunu işledikleri gerekçesiyle cezalandırılmasını talep etti. İddia makamı kayınbirader S.M.’nin, mağdur B.M.’ye ait kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma suçundan cezalandırılması yönünde mütala verdi. Her üç sanıkta mütalayı kabul etmeyerek beraat etmeyi talep etti.

Yargılamayı tamamlayan Afyonkarahisar 3. Ağır Ceza Mahkemesi 27 yaşındaki B.M.’nin eşi M.M. ile kayınvalidesi A.M. tarafından “Vücuda Organ veya Sair Bir Cisim Sokularak ve Birden Fazla Kişi tarafından Birlikte Nitelikli Cinsel Saldırı” suçunu sabit görerek cezalandırılmalarına karar verdi. Mağdur B.M’nin kayınbiraderi S.M., telefonunda B.M.’ye ait kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme veya yaymak suçundan cezalandırıldı. Sanıklardan eş M.M.’ye 15 yıl hapis cezası veren mahkeme kayınvalide A.M.’ye 17 yıl 6 ay hapis cezası verdi. B.M.’ye ait kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirip yayma suçu sabit görülen kayınbirader S.M.’ye 1 yıl 8 ay hapis cezası verilerek hükmün açıklanması geriye bırakıldı. Duruşma sonunda mağdur B.M.’nin avukatı sanıkların tutuklanmaları için başvuruda bulundu.

Kocatepe Gazetesi / Burcu AYDIN’ın Özel Haberi