Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, kente içme suyu sağlayan depoların elektriklerinin borcundan dolayı kesilmesine, Facebook hesabından sert tepki gösterdi, “Namussuzlar. Allah belanızı versin hepinizin” ifadelerini kullandı.
Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, kente içme suyu sağlayan pompa istasyonlarının, 90 bin lira dolayındaki borcundan dolayı Ramazan ayı içerinde elektriklerinin kesilmesine, kişisel Facebook hesabından oldukça sert ifadelerle tepki gösterdi, “Yazıklar olsun siz gibi adalet fukarası sözde Müslümanlara” ifadelerini kullandı.
“ALLAH BELANIZI VERSİN HEPİNİZİN”
Elibol, herkese açık olarak paylaştığı eleştirileri şöyle:
“Biz elektrik parası yüzünden şamar oğlanı olalım. Siz Türkiye’de ve hatta yakın çevremizde birçok belediyenin elektrik borcu dururken her nedense Sandıklı Belediyesi’nin trilyonlarca borcunu 3 kuruşa indirdiğimiz halde hala gününe gün elektriğimizi kesin! Namussuzlar… Allah belanızı versin hepinizin.”
“BÖYLE SİYASET VE MÜSLÜMANLIK OLMAZ”
“Melih Gökçek’in maliye borçlarını tahsil edin, delikanlı olun, alın. Valla cebimden öderim Sandıklı Belediyesi’nin 8 trilyon olan maliye borçlarını. Yapılandırma ve ödemelerle 346 bin TL’ye düşürdük. Bunun karşılığı ödülümüz de kaplıca hesaplarına bloke haciz kondu. Teşekkürler bize madalya takmanız gereken yere ceza verdiğiniz için. Demek ki birileri borç yapacak ve bu yapanlar da hep iktidar partili olacak. Birilerini de eli kolu bağlanıp şu duvara çık denilecek. Böyle siyaset ve Müslümanlık olmaz.”
“YÜCE ALLAH’IMIN DA BİR GÜN HESABI VAR”
“Kaplıca çayını ve Çayköy çayını git gel proje hazırla. Neyse uzatmayayım yaptırmayı başardık bakanlığa. Ama Kuru Çayın her şeyi biteli, projesi sunulanı 2 yıl oldu. Şimdi bu yıl programında olması gerekiyordu! Seçim yılı olduğundan ‘Elibol ve MHP puan kazanmasın adı olmasın’ diye sallıyorlar. Yazıklar olsun bunu sağlayan hemşerilerime kıt görüşlü iktidardaki hemşerilerime. Bu memleket ve Yüce Allah’ımın da bir gün hesabı var. Unutmayın.”
O YOLDA ÖLENLERİN HESABINI GERÇEK DÜNYADA VERİRSİNİZ
“Sandıklımızın turizm kapısı kaplıcalarımızın yolunu önce17 metrekamulaştırması tamamlandı. Ve ilk ödeneği 325 bin lira geldi. Karayolları hesabında bekliyor. Geçen yıl tamamlanması gereken ve genişlemesi gereken bu yol da seçimleri bekliyormuş. Şimdi soruyorum! Bizden önce de AKP belediyesi vardı Sandıklıda. Onlar yaptı da biz karşı mı çıktık, memleketimiz için? Sizin yaptığınız yediğiniz kaba pislemektir. Tuzunuz kuru tabii. Her sene o yolda ölenlerin hesabını gerçek dünyada verirsiniz.
SANDIKLI AK PARTİ’YE AĞIR ELEŞTİRİLER YÖNELTTİ
“Son sözüm de AKP Sandıklı ilçe başkanı ve yönetimine! Yaklaşık 4,5 yıldır belediye başkanıyım hiç ziyaret ettiniz mi? ‘Sandıklı için bizim de yapmamız gereken bir şeyler var mı’ diye hiç sordunuz mu? Genel ve yerel seçimlerdeki vaatlerinizi unutmadınız inşallah? Siz madem güçsünüz bize yardımcı olun. Doğalgazı, hızlı trenin Sandıklı’da durmasını, üst geçidi, yarım kalan üniversite inşaatını tamamlayalım. Her zamanki gibi samimiyetsiz ve sözde değil özde gelin memleket sizden icraat bekliyor artık. Sadece hastanelere okullara resmi kurumlara huzurevine personel almak veya çıkarmak değil işiniz.