Bolvadi̇nliler Dayanışma Vakfı (BOL-DAV) ihtiyaç sahibi Bolvadinli üniversite öğrencilerine yönelik ”BOLVADİNLİ ÖĞRENCİYE BURS VER BÖYÜK ADAM OLSUN“ sloganıyla başlattığı burs kampanyası artan bir ilgiyle devam etmektedir.

 

Kampanya gereğince Bolvadin’de faaliyet gösteren tüm siyasi partilerimizin nezdinde ilçe başkanlarımızdan kampanyaya destekleri talep edildi. Bu minvalde Adalet ve Kalkınma Partisi ilçemiz başkanı Sayın Ömer DAYI Bey, Büyük Birlik Partisi ilçemiz başkanı Sayın Kadir AYNACI bey, Cumhuriyet Halk Partisi ilçemiz başkanı Sayın Ömer ÇENGEL bey, İyi Parti ilçemiz başkanı Sayın Hakkı TOKPINAR bey, Milliyetçi Hareket Partisi ilçemiz başkanı Sayın Mustafa TÜRKER bey ve Saadet Partisi ilçemiz başkanı Sayın Âdem ÇELİKTAŞ beye gönderilen mesajda “Üniversiteli gençlerimiz Bolvadin’imizin ve Ülkemizin gelecekteki teminatlarıdır. Şu an on üç üniversiteli gencimize vakfımız aracılığı ile öğrenci başına 170₺ taahhütlü burs verilmektedir. Talep eden bursiyer sayımız bir hayli fazla olmakla birlikte, mevcut yardımsever sayısı talepleri karşılamaya yeterli olmamaktadır. Sizlerin nezdinde tüm hemşerilerimizden burs olarak katkı vermelerini beklemekteyiz” İfadeleri yer almıştır.

 

 

BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI Başkanı Sayın Hasan DOĞRUYOL Bey Siyasi Partilerimizin ilçe başkanlarından çok olumlu geri dönüşlerin alındığını bununda Bolvadin’imiz nezdinde Vakfımıza duyulan güvenin ve okuyana verilen değerin yansıması olduğunu ifade ettiler.

Burs kampanyasının tüm sivil toplum ve meslek kuruluşlarımızla da paylaşılacağını Bolvadinli hemşerilerimizin Bolvadinli üniversiteli öğrencilerimize sahip çıkmasının geleceğimize sahip çıkmakla eşdeğer olduğunu ifade ettiler.

Geleceğine yatırım yapmayan toplumlar başkalarının uydusu haline gelir. Beslediğimiz hayvanlar ektiğimiz ekinler, diktiğimiz ağaçlar ve kurduğumuz işletmelerin hedefi insan odaklı ve insana hizmet gayeli olmalıdır. Özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize gereken hassasiyetin gösterilmesi ve onların eğitimine gereken desteğin verilmesi geleceğimiz açısından çok önemlidir. Bu günün işletmelerinin sahipleri olanlar, bürokraside makam sahibi, üniversitelerimizde akademisyen ve birçok meslekte yetkin ve yetişkinlerimiz, öğrencilikleri dönemlerinde mutlaka bir bursiyer ünvanıyla muhatap olmuşlardır. Eminiz’ ki, İmkânları ölçüsünde memleketimiz de bu sorumluluğu taşıyan hamiyetli insanlarımızın var olduğudur. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki hemşerilerimizden bu konuda duyarlılık ve proaktif bir girişim beklemekteyiz. Bu vesile ile hepinize saygılarımla ve muhabbetlerimizle selamlarken, yaklaşmakta olan Ramazan ayını ülkemize milletimize tüm İslam ve insanlık âlemine huzur ve mutluluğuna vesile olmasını Allah C.C niyaz ederiz.

BOLVADİNLİLER DAYANIŞMA VAKFI

YÖNETİM KURULU