AK Parti kurucular kurulu üyelerinden ve aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyelisi olan Bülent Arınç’ın açıklamaları ile gündeme gelen “Cumhur İttifakı bozulmaya mı çalışılıyor?” tartışmalarının sürdürüldüğü şu günlerde Bolvadin MHP İlçe Teşkilatı AK Parti İlçe Başkanlığına anlamlı bir ziyarette bulunarak Cumhur İttifakının sağlam temeller üzerinde bulunduğunun mesajını verdiler.

 

BAŞKAN TELLİ BAŞKAN TOPÇU’YA HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

Ekim ayı içerisinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkezi tarafından ilçe başkanlığına getirilen Hasan Topçu ve yönetim kurulunu ittifak ortağı olan ve 3 ay önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı seçilen Selahattin Telli ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Ziyarette hem hayırlı olsun temennisinde bulunulup hem de ilçede devam eden ve başlayacak yatırımlara ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede özellikle sağlık yatırımları konuları üzerinde durulurken ayrıca Kovid-19 tedbirlerine uyulması için örnek davranış gösterilmesinin önemine dikkat çekildi. 

 

“BUNDAN SONRA DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Görüşmede Cumhur İttifakının önemine dikkat çeken MHP İlçe Başkanı Selahattin Telli; “Devletimizin tepesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bey ve Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin mükemmel bir uyumu ile yürütülen ve içte ve dışta önemli kazanımlar sağlamamıza sebep olan bir Cumhur İttifakı var. Maalesef yukarıda sağlanan bu uyumu aşağıya tam olarak yansıtamıyoruz. Bundan sonra ilimizde, ilçemizde hizmet adına ne gerekiyorsa Milletvekilimiz ve MYK üyemiz Sayın Mehmet Taytak’ın da katkıları ile üzerimize ne düşüyorsa uyum içinde yaparak bu ittifakın aşağıda da kökleşmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız” mesajını verdi. MHP heyetinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu belirten Ak Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Topçu’da; “Sayın Cumhurbaşkanımızın Cumhur ittifakına ne denli önem verdiğinin bilincindeyiz. Bu bilinçle memleketimiz için yegane çıkış yolu olan Cumhur İttifakının yerel temsilcileri olarak hep birlikte ülkemizi, ilçemizi, bölgemizi ileriye taşımak için bir ve beraber olacağız. Bizler birbirimize birer telefon kadar yakınız. Bundan sonra daha sık bir araya geleceğiz” diyerek yapılan ziyaretten dolayı MHP heyetine teşekkür etti.