AK Parti kongre sürecine girdi. Bu hafta sonu Afyonkarahisar’da ilk kongre Bolvadin’de yapıldı.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine GökçeAfyonkarahisar'da AK Parti'nin Güçlü Kadın Adayı: Emine Gökçe

AK Parti kongre sürecine girdi. Bu hafta sonu Afyonkarahisar’da ilk kongre Bolvadin’de yapıldı. Kongrede bir konuşma yapan AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Sezen, “Bizim derdimiz Afyonkarahisar’dır, Türkiye’nin yarınlardır. Evlatlarımızın geleceğidir. Bu davada eski de yeni de yok. Aslolan bu davaya aidiyettir” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nda 7. Olağan kongre süreci Bolvadin ilçesinde başladı. Kongrede yapılan seçimde mevcut başkan Ömer Dayı güven tazeledi. Kongreye AK Parti Afyonkarahisar Koordinatörü Kurtcan Çelebi, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve teşkilat mensupları katıldı.

Sırasıyla AK Parti Afyonkarahisar Koordinatörü Kurtcan Çelebi, İlçe Başkanı Ömer Dayı, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, AK Parti milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, birer konuşma yaptı.