rnrnBOLVADİN'İN İŞGALSİZ 91'İNCİ YILDÖNÜMÜrnrnAfyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91'inci yıldönümü, düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.rnHükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan törenler, şehitlikte devam ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

BOLVADİN’İN İŞGALSİZ 91’İNCİ YILDÖNÜMÜ Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91’inci yıldönümü, düzenlenen çeşitli törenlerle kutlandı.
Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başlayan törenler, şehitlikte devam etti. Bolvadin Belediye Başkanı Nazmiye Kılçık, 91 yıl önce Anadolu’nun her karışında verilen bağımsızlık mücadelesi sonucunda Türk milletinin yeni bir destana daha imza atarak, dünyaya özgürlükten vazgeçemeyeceğini bir kez daha gösterdiğini belirtti.
Başkan Kılçık, “Hainler içimizde ne kadar oyun oynarsa oynasın, dünyanın söz sahibi olduğu iddia edilen ülkeler bizi ne kadar bölmeye çalışırsa çalışsın, Türkiye Cumhuriyeti ayakta kalacaktır” dedi. Törene MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, belde belediye başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı. MÜCAHİT KUZU (İHA)