Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi. rnBolvadin Engelliler Derneği (BENDER) tarafından Çapari Balık Restoran’da düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde Engelliler Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.
Bolvadin Engelliler Derneği (BENDER) tarafından Çapari Balık Restoran’da düzenlenen program saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Bolvadin Şehit Teğmen Muzaffer Gümüş Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi Okulu öğrencilerinden Yusuf Uğur darbukası ile birlikte söylediği oyun havaları ile profesyonellerı büyük beğeni topladı. Yöresel oyunlar oynayan ve türküler söyleyen engelli öğrenciler ise hem eğlendiler hem de kendilerini izlemeye gelen misafirleri eğlendirdi.
İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan engelliler kursunda yapılan çalışmaların da sergilendiği etkinliğe Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri Canatan ve eşi Fatma Canatan, Bolvadin C Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Kamil Özdemir, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cantürk Kayahan ile çok sayıda vatandaş katıldı.