Bolvadinliler Dayanışma Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Doğruyol, Bolvadin'de Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan'ı ziyaret ederek Bol-Dav'la ilgili istişarelerde bulundu.

Bolvadin Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü ve Bol-Dav Denetim Kurulu Üyesi Hasan Türkmen’i, Bolvadin Halk Eğitim Merkezini ve Bolvadin Halk Kütüphanesini de ziyaret ettiler. Ziyaretlerinde Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Çakırer ve Bolvadin İlçe Özel İdare Müdürü Hasan Hüseyin Keskin de iştirak ettiler.

Bolvadin Halk Eğitim Müdür Yardımcısı İhsan Kocatürk, Halk Eğitim Merkezinde icra edilmekte olan kurslarla ilgili heyeti bilgilendirdiler. Yaklaşık Otuzbeş’in üzerinde çeşitli alanlarda kurslar açtıklarını bu kurslara katılanlara sertifikalar verdiklerini ve burada öğrendikleri mesleki bilgi ve becerilerini ekonomik olarak ’ta kursiyerlerimize katkı sağladığını, bünyelerinde açmayı planladıkları kurslarla alakalı olarak her talebi yerine getirmeye çalıştıklarını ifade ettiler.

Heyet daha sonra Bolvadin Halk Kütüphanesi Müdürü Ömer Akyol Kütüphanede ziyaret etti.. Görüşmede Bol-Dav olarak Bolvadin Halk Kütüphasinden en çok Kitap okuyanları ödüllendirileceği bilgisi verildi.