Koyuncu, “Bizim sevdamız Emirdağ”



Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, belediye başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren Emirdağ’a en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde mesai harcıyor. Her mahalle de her sokakta Emirdağ’ı nakış gibi işleyen Başkan Koyuncu, “Bizim sevdamız Emirdağ’dır” dedi.

 

 Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Belediye ekipleri her mahalle de her sokakta Emirdağ’ı nakış gibi işliyor. Emirdağ genelinde kanalizasyon alt yapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler alt yapı sorununu en aza indirmek için hummalı bir çalışma gerçekleşiyor. Emirdağ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü Yenidoğan Mahallesi'nde kanalizasyon alt yapısı bulunmayan sokaklara yeni kanalizasyon hattı döşeyerek en iyi hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

 

Metruk binalar yıkılıyor

Emirdağ İlçe merkezinde bulunan emniyet ve sağlık açısından risk oluşturan metruk binaların yıkım çalışmalarına devam ediliyor. Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun talimatlarıyla mahallelerde, terkedilmiş, yıkılmaya yüz tutmuş, yangın, göçme tehlikesi arz eden binaları, olumsuz bir duruma karşılaşmadan önce; vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk binalarda yapılan incelemeler ve yine gerekli izinler doğrultusunda yıkımını gerçekleştiriyoruz.

 

Adaçal Mevkisi ağaçlandırılacak

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Afyonkarahisar İl Orman İşletme Müdürü Mustafa Gökhan Us, Emirdağ İlçe Orman İşletme Şefi Ali Bayındır, Afyonkarahisar Orman Ağaçlandırma Şefi Öznur Us Adaçalın ağaçlandırılması için incelemelerde bulundular.