rnrnBİZİM MANEVİ KIZIMIZ OLSUNrnBakan Eroğlu, Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezinde yapılan Hat sergisini gezerken küçük bir öğrencinin sevgi gösterisi ile karşılaştı. Şemseddin Karahisari İlköğretim Okulu ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

BİZİM MANEVİ KIZIMIZ OLSUN
Bakan Eroğlu, Hattat Ahmet Karahisari Kültür Merkezinde yapılan Hat sergisini gezerken küçük bir öğrencinin sevgi gösterisi ile karşılaştı. Şemseddin Karahisari İlköğretim Okulu öğrencisi Hafize Nur Türkkan’ın kendisini hayranlıkla takip ettiğini söylemesi üzerine Bakan Eroğlu, küçük öğrenci ile bir süre sohbet etti. Avukat olmayı düşündüğünü ancak gördükleri ve duyduklarının ardından hat sanatçısı olma kararı aldığını söyleyen Hafize Nur’a, Bakan Eroğlu, her türlü desteği vereceğini dile getirdi. Eroğlu, eşine dönerek, “Canım bak, buna sahip çık. Bizim manevi kızımız olsun” dedi.
Üç tane kızının olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu, sanatçı bir aile olduklarını, eşinin Türk el işleme sanatının örneklerini yaptığını, kızının ise ebru sanatçısı olduğunu kaydetti. Eroğlu, küçük kız ile sohbetinin ardından sergideki eserleri uzun uzun inceleme fırsatı bularak, eser sahiplerinden bilgi aldı.