Afyonkarahisar’da yerel seçim gündemi devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta adaylığı kesin olarak açıklanan Fatih ÇETİNKAYA seçim çalışmalarına hızla başlamış ve adaylığı büyük bir etki yaratmıştı.

Fatih ÇETİNKAYA Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet BAHÇELİ’yi ziyareti sonrasında bugün Afyonkarahisar’da kendisi için düzenlenen karşılama programına katılarak halka selamlama konuşması yaptı.

Programa katılanlar arasında Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı  Mehmet KOCACAN, Milliyetçi Hareket Partisi İl Genel Meclis Üyeleri,  İlçe Başkanları, Afyonkarahisar Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Timur BAYRAM ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Fatih ÇETİNKAYA konuşmasına bir şiirle başladı. Katılım sağlayan halka ve partisine teşekkür ederek konuşmasının devamında ‘’bizim kimseden alınacak bir intikamımız yok, kimseyle kavgamız yok, bizim bir tek kavgamız var buda milletimize hizmet etmek kavgasıdır’’ dedi.

Hedefinin Afyonkarahisar’ı büyük şehir yapmak olduğuna değinen ÇETİNKAYA ‘’birkaç il birleştirilerek bütün şehir yapılmak istenecek Kütahya, Uşak ve Afyonkarahisar olarak bütün şehir olmak istemiyoruz biz Afyonkarahisar olarak ayrılarak eğitim ve sağlık hizmetlerinde daha iyi bir hizmet verebilmek adına büyük şehir olmak istiyoruz’’ dedi.

Konuşmasının sonunda gönül adamı olduğu vurgusu yaptı ve kendisine dinleyenlere teşekkür etti. Program halkın ‘’Fatih Başkan’’ sloganlarıyla sona erdi.



Kaynak: afyoneshaber