“Bizi izlemeye devam edin”
29.06.2011 Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Adem Şeker, prensipte anlaşma sağladıkları bazı futbolcuların bonservis bedelleri yüksek olduğu için şu anda isimlerini açıklayamadıklarını söyledi
Önceki gün düzenlenen törenle 13 futbolcuyu renklerine katan Sandıklı Belediyespor’un asıl transfer bombasını önümüzdeki günlerde patlatacağı bildirildi. Takıma büyük katkı sağlayacak bazı futbolcularla prensipte anlaştıklarını ancak bu futbolcuların kulüpleri ile sözleşmeleri devam ettiği için isimlerini gizli tuttuklarını ifade eden Başkan Adem Şeker, “Sporseverler bizi izlemeye devam etsin” dedi.
Teknik heyetin görüşleri doğrultusunda transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü ifade eden Kırmızı Beyazlı kulübün başkanı Adem Şeker, “Anlaşma sağladığımız bazı futbolcuların kulüpleri ile sözleşmeleri devam ediyor. Bu futbolculara talip olduğumuzda ise karşımıza çok yüksek bonservis bedelleri çıkıyor. Onun için isimlerini gizli tutuyoruz. Bu futbolcuların bonservislerini aldıktan sonra kamuoyuna açıklayacağız. Yeni sezonda taraftarlarımıza güzel bir futbol izletmeyi hedefliyoruz. Şu ana kadar yaptığımız çalışmaları da bu hedef doğrultusunda yürüttük” diye konuştu.