MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta 1 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya katıldı.

Gözden kaçırmayın

Köksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili KonuşuyorumKöksal: Siyasi Görüşlerden Arındırılmış Bir Sevgi Dili Konuşuyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Milli Dayanışma kampanyasına ilk desteği Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 5 maaşını bağışlayarak destek oldu. MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta 1 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 maaşla katılmasının ardından MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’ta 1 aylık maaşını bağışlayarak kampanyaya destek verdi. Ülkemizin bulunduğu bu zorlu süreçte devletimizin yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Taytak, “Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Dayanışma kampanyasına ilk destek veren genel başkan olmuştur. Genel başkanımız bu kampanyaya 5 maaşıyla destek vermesinin ardından bende 1 aylık maaşımı bağışlayarak kampanyaya katılmak istedim. Ülkemizin bulunduğu bu süreçte devletimizin şimdiye kadar yanında olduk ve bundan sonra da yanında olacağız. Genel Başkanımız Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Beyin ifadesiyle ‘İnşallah bu günleri atlatacağız, inanç birliği yaparak, ortak akıl ve irade paydasında buluşarak huzurlu ve güvenli yarınlara beraberce ulaşacağız. Ben sen yok, biz varız. Çetin şartları omuz omuza birlikte göğüsleyeceğiz. Nitekim biz Türkiye’yiz. Biz Türk milletiyiz. Birlikte çok daha güçlüyüz. Kovid-19’a asla teslim olmayacağız’'diyerek herkesi kampanyaya destek vermeye davet etti.