Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube İşyeri Temsilcileri İstişare Toplantısı, Merkez ilçe İşyeri Temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Gözden kaçırmayın

Şuhut Kaymakamı Çanakkale Zaferi Programına KatıldıŞuhut Kaymakamı Çanakkale Zaferi Programına Katıldı

Eğitim Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube İşyeri Temsilcileri İstişare Toplantısı, Merkez ilçe İşyeri Temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda gerçekleştirilen sunumların ardından İşyeri Temsilcilerine hitap eden Şube Başkanı Mustafa Arslan; Toplu Sözleşme süreci ile ilgili katılımcıları bilgilendirerek, Toplu Sözleşmenin Uyuşmazlıkla neticelenmesi sürecini anlattı. Emeğin izzetini korumak adına sürecin sağlıklı işletilmesinin mücadelesini verdiklerini ifade etti.

Arslan, Eğitim Bir-Sen olarak özelde kamu çalışanı üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesini vermekle birlikte; ülkemize, milletimize ve tüm mazlumlara karşı sorumluluğumuz olduğu bilinciyle hareket ediyoruz, dedi.

Arslan sözlerine şöyle devam etti: İşte bu sorumluluk bilinciyle güzel bir örneklik teşkil eden, Afyonkarahisar Belediyemiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte binlerce öğrencimizin katılım sağladığı, ciddi bir bütçesi olan kitap okuma yarışmalarını milletimizin istikbaline bir yatırım olarak gerçekleştirdiğimiz gibi, “Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi” projemizlede şehrimizde 200 ün üzerinde yetimin hamiliğini üstlenen güzel bir projeyi birlikte hayata geçiriyoruz. Bu güzel projeler halkasına bu sene Afyonkarahisar özelinde iki kıtanın mazlûmlarının, yetimlerinin yüzünü güldürecek bir sosyal sorumluluk projesini de ekleyeceğiz inşallah. Bu projeyle gönlü mazlum ve yetimlerle birlikte atan duyarlı kardeşlerimize sürpriz bir projeyle hayırda yarışma imkanı sunacağız. İnanıyoruz ki alacağımız hayır dualar, adımlarımızı bereketlendirecek, kardeşliğimizi kavileştircektir.

Eğitim Bir-Sen olarak biz, bir eğitim sendikası olduğumuz kadar bize nerede ne şekilde ihtiyaç duyuluyorsa O’yuz. Bu hususta bilinen sınırların ötesinde özelde eğitim çalışanlarına, milletimize ve mazlumlara hizmetkâr sivil toplum modeli anlayışıyla sabırla, inançla ve aşkla çalışıyoruz.

Sesimizi değil sözümüzü yükselterek, boş konuşmalar ve laf-ı güzafın ötesinde icraatlarımızla, projelerimizle ve ürettiğimiz hizmetlerimizle varız. Biz kuru bir lafın değil icraatların, projelerin teşkilatıyız. Kim ne derse desin aşkla yürümeye devam edeceğiz.

İşyeri Temsilcilerinin söz alarak katkı sundukları toplantı hayırlara vesile olması temennisiyle nihayete erdi.