rnrnBİZ AFYON’UN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTTİKrnrnAfyon Özel Halk Otobüsleri İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı düzenlediği basın toplantısında Turex olarak 6 yıl daha Afyonkarahisar'da hizmet vereceklerini ...

Gözden kaçırmayın

ERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYORERKMEN’DE SERA YAPIMINA BAŞLANIYOR

BİZ AFYON’UN MARKA DEĞERİNİ YÜKSELTTİK Afyon Özel Halk Otobüsleri İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı düzenlediği basın toplantısında Turex olarak 6 yıl daha Afyonkarahisar’da hizmet vereceklerini belirtti. Şanlı, “Turex olarak bizler Afyonkarahisarlıyız” dedi. Yaklaşık 4 yıldır Afyonkarahisar’da başarılı, güvenilir, modern, rahat ve huzurlu bir şekilde hizmet veren Turex ulaşım artık 6 yıl daha ilimizde kendi bünyesinde Afyonkarahisar halkına hizmet verecek. Satıldı satılacak iddialarıyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Afyon Özel Halk Otobüsleri İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Galip Şanlı önemli açıklamalarda bulundu. Şanlı, “Turex firması olarak 1 Temmuz 2008 tarihinden itibaren Afyonkarahisarlılar’a layık oldukları en üstün hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Zaman zaman yaşanan aksaklıklar olabilir, ancak firmamızda aynı aksaklık ikinci kez tekerrür etmez. Çünkü buna en iyi hizmeti almaya layık olan Afyonkarahisarlılar’a verdiğimiz sözü gereği olarak müsamaha göstermeyiz. Turex olarak bizler Afyonkarahisarlıyız.’Ben Afyonkarahisarlıyım söylemiyle’ Afyonkarahisarlı olunmaz. Afyonkarahisar’a hizmet etmekte Afyonkarahisarlı olunur. Bizde bu ile hizmeti en iyi şekilde yaptığımız inancı içerisinde olduğumuzu düşündüğümüz için ‘Biz Afyonkarahisarlıyız’ diyoruz” dedi.
Afyonkarahisar ekonomisine aylık 450 bin TL katkı sağladıklarını söyleyen Şanlı, “Nasıl Afyonkarahisarlı olduğumuza gelince; Afyonkarahisarlı olan197 personelimize, günde hizmet verdiğimiz 90 aracımızla, günlük 18 bin km yaptığımız yolla, günlük taşıdığımız yaklaşık 50 bin yolcu sayımızla, günlük taşıdığımız yaklaşık 2 bin ücretsiz yolcu sayımızla, hizmetlerimiz artarak devam ederken,  Afyonkarahisar ekonomisine de, Aylık 250 bin TL personel maaşı ödemesiyle, Afyonkarahisar Defterdarlığına ve SGK Müdürlüğü’ne aylık olarak 98 bin TL sigorta ve vergi ödemeleri yaparak, Afyonkarahisar Sanayi Esnafına da (İşçilik ve yedek parça) aylık ortalama 100 bin TL olmak üzere ödeme yaparak Tureks firması olarak her ay yaklaşık toplam 450 bin TL nakit olarak katkı sağlamaktayız. İşte bu yüzden; Afyonkarahisarlılar’a yaptığımız hizmet ve il ekonomisine sağlamış olduğumuz nakdi katkılarından dolayı Afyonkarahisarlıyız diyoruz. Tureks firması olarak bu belirtmiş olduğum hizmetlerimizin yanı sıra Afyonkarahisar’ın sosyal ve spor etkinliklerinin ve tüm derneklerimizin yanındayız. İşte biz bu yüzden Afyonkarahisarlıyız” dedi.