Gözden kaçırmayın

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda MesajıBelediye Başkanı Mehmet Zeybek’in Veda Mesajı

  Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in eşi Sevim Zeybek'in ev sahipliğinde H. Nermin Erbakan Hanımlar Lokali'nde " Birlik ve Beraberlik " konulu seminer düzenlendi.

Sosyal sorumluluk çalışmalarına devam eden Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in eşi Sevim Zeybek, daha önce düzenlenen "Mutlu Aile Huzurlu Toplum",  "Adabı Muaşeret, Hoşgörü" seminerlerinin ardından bu kez de " Birlik ve Beraberlik "  konulu bir seminer programı düzenledi.

Seminere İl Müftüsü Şükrü Kabukçu’nun eşi Müzeyyen Kabukçu, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner’in eşi Fadime Öner, ilimizdeki sivil toplum kuruluşları ve derneklerin kadın temsilcileri katıldı.

Seminerde, İl Müftüsü Şükrü Kabukçu'nun eşi Müzeyyen Kabukçu tarafından " Birlik ve Beraberlik anlatıldı. Seminerin ardından Suriye İdlib kentinde kalleşçe saldırıya uğrayan Mehmetçiklerimizin ruhuna Kur'an-ı Kerim okunarak dualar edildi.  Sevim Zeybek, program sonunda Müzeyyen Kabukçu ile sivil toplum kuruluşları ve derneklerin kadın temsilcilerine katılımları nedeniyle teşekkür etti.