Afyonkarahisar'ın bazı mahallelerinde görülen ve zamanında çıkarılmayan çöpler nedeniyle çirkin görüntüler oluşturan çöplerle ilgili olarak bir okuyucumuzdan ileti geldi.

Afyonhaber'e ulaşan takipçimiz "herkes maalesef çöp çıkaracak saate uyacak sosyo-kültürel düzeye sahip değil; çöp atma kültürüne bile değil, bundan dolayı böyle olumsuz ve çirkin görüntüler oluyor, Belediyemiz bu durumu tölere etmeli" dedi ve önerilerini yazı.

İŞTE TAKİPÇİMİZDEN GELEN O İLETİ, AYNEN YAYINLIYORUZ::

"Maalesef Afyonun her köşesi böyle; çevre illerde illerin kasabalarında mahallelerinde bile çöp konteyneri var; Toki de var Kanlıca da yok; hizmet sadece tesis açmakla olmaz, önce temel sorunlar giderilir; herkes maalesef çöp çıkaracak saate uyacak sosyo-kültürel düzeye sahip değil; çöp atma kültürüne bile değil; ama belediye bunu tolere etmeli; çevre illerde belediye geri dönüşümlü çöp poşeti dağıtıyor; tırnak içinde tekrar belirteyim geri dönüşümlü... 3 çeşit... bu gördüğünüz manzara iftar öncesinde 2 kat iftar sonrasında 4 kat oluyor..üstelik konum Kanlıca mahallesi pazartesi pazarı yanı... belediyecilik anlayışında ücra köşe diye değerlendiriyorlarsa değil bilinsin isterim.. halkın dili olduğununuz için tebrik ederim.."