SANDIKLI Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’ün yoğun girişimleri sonucunda, sANDIKLI ilçemizde yapımına başlanan Millet Bahçesi projesinde sona yaklaşıldı.

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl Millet Bahçesi projesini Sazak Mahallesi Muhtarı Himmet Keskin, Çakır Mahallesi Muhtarı Sefa Karabunar, Hisar Mahallesi Muhtarı Servet Koç ile yerinde inceleyerek yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.
72.000 m2’lik alanıyla bir ilçeye yapılan en büyük Millet Bahçesi olması özelliği taşıyan projede; sosyal tesisleri, bisiklet, koşu parkurları, oyun, spor alanları, otopark, konser alanları gibi pek çok aktivite yapılabilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl; “Millet Bahçesi projemiz ilçemize yapılan en büyük tesislerimizin başında yer alıyor. Bu bağlamda inşallah kış gelmeden hemşehrilerimize hizmet vermesi için var gücümüzle çalışıyoruz.

Ben projenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Bakanımız, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Afynonkarahisar Milletvekillerimize, Bakanlığımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerine yer verdi.