Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongre sonrasında ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantıAfyonkarahisar'da CHP İl Başkanlığı ve adaylarıyla toplantı

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongre sonrasında ilk Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Ali Hazer, İl Başkanı Beytullah Karataş ve Merkez İlçe Başkanı Hamza Gümüşkanat katıldı.

İl Başkanı Karataş; “Ülkemizin ve şehrimizin istikbali ve menfaatleri için sorumluluklarımızı kuşanacak, bu kötü gidişata son vereceğiz.

İnsanımızın kasabın yolunu unuttuğu, bayram sevinci yaşamak yerine artan ulaşım maliyetleri nedeniyle bayramda memleketine gidememenin hüznüne kapıldığı bu düzen mutlaka değişecek!

Bizim birilerinin sürekli olarak algı fabriklarında ürettikleri suni gündemlere takılıp kalacak, buralarda kaybedecek tek bir saniyemiz bile yoktur!

Biz ülkemizin ve şehrimizin gerçek gündemlerine, insanımızın yüzünü güldürecek hamlelere odaklandık ve bu istikamette kararlı bir şekilde devam edeceğiz.
Tüm dikkatimizi, mesaimizi buralara veriyor, hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde tamamlıyoruz.
Sorumluluklarımızın farkındayız ve üzerimize düşen ne varsa yerine getirmek için 7-24 aralıksız hazırlanıyoruz ve iktidara geldiğimizde de 7/24 aralıksız çalışmaya devam edeceğiz.

İnanıyoruz ki bu hazırlıklarımız, çalışmalarımız ülkemizin ve insanımızın çok kısa bir sürede rahat bir nefes almasına vesile olacaktır.” dedi.

GİK Üyesi Ali Hazer ise yeni yönetime başarılar dileyerek “Milli Mücadelede olduğu gibi Milli Görüş’ün 50 yıllık siyasi geçmişinde Afyonkarahisar önemli bir yer tutuyor, hemşehrilerimiz her şartta insanca yaşamayı hak ediyor ve bugün maalesef ciddi sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Problemlerin çözümü ortak akıldan, istişareden, ehliyet ve liyakatten geçiyor. Bugün 20 yıllık iktidarın bu konuda sınıfta kaldığını görmekteyiz” dedi.

Merkez ilçe başkanı Hamza Gümüşkanat ise “İlçe teşkilatımızla el ele vererek her vatandaşımızın kapısını çalacağız, derdini dinleyip çözüm yollarımızı anlatacağız. Belde, köy ve mahalle kadrolarımızla yoğun bir gayret içerisindeyiz. Allah çıktığımız bu yolda mahcup etmesin.” Dedi.