Geçtiğimiz günlerde sol gözde görme kaybı, baş ağırısı, baş dönmesi ve bayılma hissi şikayetleriyle Afyon PARKHAYAT Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi doktorlarından Op.Dr. Günhan Güngör’e başvuran  55 yaşındaki Halil Emirgil isimli hasta gerçekleştirilen başarılı operasyonla tüm şikayetlerinden kurtulup taburcu edildi.

 

Şiddetli baş ağırısı, baş dönmesi, bayılma hissi ve en önemlisi de sol gözde giderek artan görme kaybı şikayetleriyle Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Günhan Güngör’e muayene olan Halil Emirgil’e (55) yapılan tahlil ve tetkiklerde beyninde tümör tespit edildi. Yapılan bu tespit sonrası görme kaybının da bu tümörden kaynaklandığı anlaşıldı.  Hasta ve yakınları ile yapılan görüşme sonrası tümörün alınması için operasyona karar verildi. Başarıyla gerçekleştirilen operasyonun hemen ardından hastanın görme kaybı tamamen ortadan kalktı ve hastamız ameliyat sonrası 3.günde tamamen sağlığına kavuşmuş olarak taburcu edildi.

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Halil Emirgil, “Şikayetlerim her geçen gün artarak devam ediyordu. Sol gözümdeki görme bozukluğundan dolayı iş yapmakta sıkıntı çekmeye başladım. Aynı zamanda süreklibaşımda da dönme ve ağrıoluyordu.Şikayetlerimi yaşarken, ne ailemin ne de benim aklıma beynimde tümör olabileceği düşüncesi hiç gelmemişti. Doktorumuzun beynimde tümör olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediğinde çok üzülmüştük. Ailemle birlikte verdiğimiz kararla ameliyat oldum iyi ki de vakit kaybetmeden bu kararı vermişiz, şükürler olsun sağlığıma kavuştum, kendimi artık iyi hissediyorum.Tüm hastane çalışanlarına ve doktorumuzOp.Dr. Günhan Güngör’eçok teşekkür ederim.” dedi.