Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil araç, vatandaşların hem istek ve şikayetlerini toplamak hem de Belediye'ye bağlı tüm tahsilat işlemlerini Belediye'ye gelmeden yapabilmelerini sağlamak amacıyla hizmet vermeye başlıyor.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

 Afyonkarahisar Belediyesi Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan mobil araç, vatandaşların hem istek ve şikayetlerini toplamak hem de Belediye'ye bağlı tüm tahsilat işlemlerini Belediye'ye gelmeden yapabilmelerini sağlamak amacıyla hizmet vermeye başlıyor. Test aşamasından geçen aracın, bu hafta içerisinde faaliyete girmesi planlanıyor. 

Tahsilat işlemlerinin yanı sıra, ön ödemeli su sayaç kartı yüklemesinin de gerçekleştirilebileceği araçtan, ödemeler nakit ya da kredi kartı ile yapılabilecek. Mahallelerin en yoğun olduğu yerlerde hizmet verecek Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracı, pazaryerlerinde ise sabit bir noktadan gün boyu hizmet verecek.

 Vatandaşların  büyük kolaylık sağlayacak araçta incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ali Çetin ve Bilgi İşlem Birim Sorumlusu Sefer Aytekin'den bilgi aldı. Bu uygulamayla birlikte hizmeti vatandaşlarımızın ayağına getireceklerini söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, “Ulaşım, zaman, sağlık gibi problemlerden dolayı belediye hizmet binasına gelemeyen hemşehrilerimiz için Beyaz Masa İletişim ve Mobil Vezne Aracını kısa sürede hemşehilerimizin hizmetine alacağız.  Vatandaşlarımız ayrıca bu uygulamamız sayesinde dilek, şikayet ve temennilerini de anında ekiplerimize bildirebilecek.” diye konuştu.