İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosu ekibi tarafından hazırlanan “Benim Adım Türkiye” konulu tiyatro oyunu Zafer Meydanı'nda sahnelendi.

Gözden kaçırmayın

Afyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı KurulduAfyonkarahisar'da Zafer Meydanı'nda İftar Çadırı Kuruldu

İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosu ekibi tarafından hazırlanan “Benim Adım Türkiye” konulu tiyatro oyunu Zafer Meydanı'nda sahnelendi.

 Afyonkarahisar Belediyesi, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, İzmir Kültür Sahnesi İsmail Gülnar Tiyatrosu Ekibini Afyonkarahisar halkı ile buluşturdu. Zafer Meydanı'nda sahnelenen oyunda, Kurtuluş Savaşı'ndan 15 Temmuz hain darbe girişimine kadar Türk Milleti'nin iç ve dış düşmanlarına karşı verdiği destansı mücadeleler anlatıldı.

 Oyun sonunda tiyatro ekibini tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek adına İsmail Gülnar'a teşekkür belgesi ve çiçek takdim etti. Sahnelenen oyundan çıkarılacak çok önemli dersler ve mesajlar olduğunu belirten Belediye Başkan Yardımcısı Öner, "Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde yaşayan her bir Türk vatandaşımızın tek bir ortak paydası var; O da vatan. Bir de vatanımızı temsil eden rengini aziz şehitlerimizin kanından alan ay yıldızlı bayrağımız" dedi.        

  "Biz, vatanına ve bayrağına sevdalı bir milletiz" diyen Başkan Yardımcısı Öner,"Bu sevdamız uğruna, tarih boyunca iç ve dış düşmanlarla her zaman mücadele içinde olduk. Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da hiç kimseyi ötekileştirmeden birbirimize sahip çıkarak mücadelemize devam etmek zorundayız. Çünkü başka Türkiye yok" ifadelerini kullandı. Öner, Afyonkarahisar Belediyesi olarak bu tür etkinliklere devam edeceklerini belirterek, oyunu izlemeye gelen vatandaşlara da teşekkür etti.