AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’i ziyaret etti.Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz, Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret etti.Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Abdurrahman Öz,  ziyaretleri kapsamında Belediye Meclis Salonu’nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, İlçe Başkanı Bülent Eser, Belediye Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş, Murat Öner, Belediye Meclis Üyeleri, Çıkrık, Gebeceler, Erkmen, Kocatepe, Salar, Susuz ve Sülümenli Belediye Başkanları katıldı.









Toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdurrahman Öz, ev sahipliğinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e teşekkür etti.Abdurrahman Öz; "AK Parti Genel Merkez olarak kazandığımız belediye başkanlıklarımıza ziyaretlerimizde önce hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz. İstişarelerimizde belediyelerimize bölgelerindeki hizmetlerde kaynak israfı yapılmamasını istiyoruz. Konum itibariyle en iyi hizmetler ne ise onun için çalışmaları gerektiğini söylüyoruz. Bu kapsamda da AK Parti Genel Merkezi olarak belediyelerimize sonuna kadar destek verdiğimizi ifade ediyoruz." dedi.

 Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek il genelinde Gönül Belediyeciliğini inşa ettiklerini söyledi.  Sürekli halkın içerisinde olduklarını aktaran Başkan Zeybek, "Halkımızın dertlerini onların ayaklarına giderek dinliyoruz. Sorunlara da çözüm yolu bulmaya gayret ediyoruz. Bu çalışmalarımızda da çok başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Gönül Belediyeciliği çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kendimizi bize oy veren, vermeyen insanlardan asla farklı görmedik, görmüyoruz." dedi.