Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, son günlerde Belediyeye karşı olan eleştirileriyle gündeme gelen CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz'e sert cevap verdi.

Gözden kaçırmayın

Jandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit OlduJandarma Uzman Çavuş Trajik Kazada Şehit Oldu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, son günlerde Belediyeye karşı olan eleştirileriyle gündeme gelen CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz'e sert cevap verdi.

Afyonkarahisar Belediyesinden yapılan açıklamada "Afyonkarahisar’da karşımıza aday dahi çıkaramayan Cumhuriyet tarihinin en çapsız tüm vizyonları Heykel Belediyeciliğinden ibaret olan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün Afyonkarahisar’a ve bizlere yönelik mesnetsiz, ahlaksız ve seviyesiz saldırılarını ibretle izlemekteyiz" denildi.

İŞTE AÇIKLAMANIN TAM METNİ!..

"Son dönemde yurt dışından güdümlü bir şekilde yönetildiği her alanda ortaya çıkan ve ülkemiz açısından tamamen bir Milli Güvenlik meselesi haline gelen, Afyonkarahisar’da karşımıza aday dahi çıkaramayan Cumhuriyet tarihinin en çapsız tüm vizyonları Heykel Belediyeciliğinden ibaret olan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz’ün Afyonkarahisar’a ve bizlere yönelik mesnetsiz, ahlaksız ve seviyesiz saldırılarını ibretle izlemekteyiz.

İllerimize büyük hizmetler kazandıran AK Belediyecilik vizyonu ile her alanda büyük atılım gerçekleştiren Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek ve ekibi ile birlikte hem mali açıdan, hem de hizmet kalitesi bakımından doruk noktasına ulaşan Afyonkarahisar Belediyemize yönelik olarak “vizyonsuz” benzetmesi yapma cüretini gösteren CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz’e dönüp şöyle bir aynaya bakmasını tavsiye ederek hadi oradan diyoruz!

Partisinin içerisinde her zaman kavga ve tartışmalarla, aynı zamanda taciz, tecavüz ve yolsuzluk iddiaları ile gündeme gelerek, yerel ve ulusal basında rezil olan bir il başkanının son siyasi çırpınışları olarak yorumladığımız açıklamaları karşısında Yalçın Görgöz’ü akıl ve izana davet ediyoruz.

Afyonkarahisar Belediyemiz, Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibinin öncülüğünde mali yapısı örnek teşkil eden, piyasadaki itibarı yükselen, hizmet çıtasını doruk noktaya taşıyan, yıllardır hayal olarak görülen projeleri bir bir hayata geçiren, tüm Türkiye genelinde yerel yönetimler arasında liderlik konumuna ulaşan, şeffaf, halkın içerisinde ve halkla beraber olan yapısıyla Cumhuriyet tarihinin en parlak dönemlerinden birisini yaşamaktadır.

Yapılan her hizmete karşılık “İstemezük” naraları atarak, şehrimize çakılan her bir çiviye engel olmaya çalışıp, bunu kendi siyasi emellerine tevdi etmeye çalışan CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz ve temsil ettiği güruhun hayal bile edemeyeceği çalışmalar, Afyonkarahisar Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek tarafından gerçekleştirilmektedir.

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek’in seçmenlerine verdiği tüm sözler fazlasıyla tutulduğu gibi, CHP zihniyetinin aklının ucundan dahi geçmeyecek projeler de hemşehrilerimizin hizmetine sunulmuştur. Görgöz’ün de dahil olduğu CHP zihniyetinin dillerine pelesenk ettikleri Teleferik, Millet Bahçesi, Şehir Kütüphanesi, Uzun Çarşı restorasyonu gibi hayal projeler kısa süre içerisinde hayata geçirilecek, AK Parti kendine inananların yüzünü bir kez daha ak edecektir.

2. Belediye Şehir Çarşısı gibi hassas konularda da hemşehrilerimizle istişare halinde en faydalı sonuçlara ulaşılmaya çalışılmaktadır. Herkes görevini yerine getirecek; Görgöz ve yandaşları hariçten gazel okumaya devam edecek, yapılan her hizmeti fitne-fesat ve bozgunculuk yoluyla durdurmaya çalışacak, biz de hizmet kervanımızı yürüteceğiz.

Siz konuşursunuz, AK BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE BİZ YAPARIZ!"