Afyonkarahisar Belediye Meclisi 2017 yılının son toplantısını Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başkanlığında gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

Afyon'da bir otel daha açıldıAfyon'da bir otel daha açıldı

                Bir önceki toplantıya ait tutanak özetinin okunmasıyla başlayan toplantıda, 2019 yılı FIM Dünya Motokros Şampiyonası yarışları düzenlemek için Afyonkarahisar Belediyesi ve Türkiye Motosiklet Federasyonu arasında işbirliği protokolü yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanına yetki verilmesi, protokol kapsamında organizasyon bedeli, canlı yayın giderleri vb. diğer giderlerin karşılanması için 1 milyon 50 bin Euro ödenmesi hakkındaki teklif oybirliğiyle kabul edildi.

 

               Afyonkarahisar  genelinde tüm vatandaşlara yönelik okuma alışkanlığı kazandırmak ve bilgili bir toplum oluşturmak amacıyla Afyonkarahisar Belediyesi ile Afyonkarahisar Necat Gençlik ve Spor Kulübü Derneği arasında işbirliği protokolü yapılması, yapılacak protokolü imzalamak üzere Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'a yetki verilmesi hakkındaki teklif oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca, Sinanpaşa İlçesi Balmahmut Köyü sınırları içerisinde su kuyuları ve binalarının, kuyulara ait su ve elektrik hatlarının, terfi hatlarının, depo ve terfi istasyonun yapılması hakkındaki teklif yine oy birliğiyle kabul edilirken, Başkan Burhanettin Çoban, devam eden sondaj çalışmalarıyla ilgili Meclis üyelerine bilgi verdi.

 

                   Toplantıda ayrıca, Trafik Komisyonu ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifleri ile Bayındırlık ve İmar Komisyonu Raporları görüşülüp karara bağlanarak, bir sonraki toplantının 2 Ocak Salı günü saat 18:30'da yapılmasına karar verildi.